Cześć Laseczki, dziękujemy za życzenia, ale i my z KAmilkiem skaładamy spóźnione życzonka,
Dla Oskarka i Laury : Zyczymy Wam szczescia, zdrowia i wiele radosci oraz szczesliwej dlugiej przyszlosci. Wszystko co piekne i wymarzone w dniu Waszychych urodzin niech bedzie spelnione!
Serdeczne życzenia Dla Kaś z okazji imieninek.
Wybaczcie że teraz tak żadko tu zaglądam, ale moje dziecie nie daje mi się ruszyć, ciągle chce byc ze mną, mam spokój tylko wtedy gdy śpi, wtedy moge cokolwiek zrobić w domu, albo jak jest mężuś, troszeczke mnie wyręczy w opiece nad małym. A dzisiaj dopiero przyjechałam od mojej mamci, dzwoniła w czwartek i prosiła abym przyjechała, bo juz sie za nami stęskniła, a najbardziej to za Kamilem, no wkońcu nie widziałyśmy się z miesiąc.

Nasze Kwietniowe dzieciaczki się rozchorowały, życzymy dużo zdrówka, i wygońcie te choróbska, aby nasze dzieciaczki były zdrowe i radosne. I niech te zębole juz powychodzą, u nas też cisza, nic nie widać, tylko, że Kamil zaczął ciumciać język i mlaskać.
U nas ciagle śnieg poda, trzeba będzie sanki kupić.
caro, Oskarek super wygląda na tym samochodzie, prawdziwy kierowca z niego.
kamelek1,Zyczymy dużo wytrzymałości z zasypianiem małej, Kamil nieraz zaśnie sam, nieraz przy butli lub na moich rękach gdy trzymam go do odbicia.
M0rD3CzKa, Biedny Kacperk dupke będzie miał pokutą
Oj kończe ktoś mnie już woła
Pa do wieczorka