kingoza ja od kilku lat ścinam sie na krótko wiec nie żal mi włoskow...i tak ich mam duzo na głowie

wisnia3006, loczki...zawsze marzyłam o lokach...masz racje odbiło mi na starośc...chyba przechodze kryzys wieku średniego

jak dobrze mądrego posłuchać...bo z lapa na serduchu objawy nowotworow sa o wiele bardziej skomplikowane i zlozone... przede wszystkim ciagle zmeczenie dziecka, apatia, brak apetytu, wybroczyny na ciele, siniaki, since pod oczami, biale spojowki, anemia... kochana on ma TYLKO powiekszony JEDEN wezelek na szyi.
chłopaki to łobuziaki.. wysiadla mi jedna noga, taki bol ze chodzic nie moge.... Jutro dzwonie do fizjoterapeuty niech ratujeZakladam ze dziecko gdzies mi na nerw naciska, lobuz jeden....
- no byl przeziebiony po basenie,ale po 3 dniach czul sie dobrze i szedl do przedszkolawiec moze Andrzejek tez ma niewyleczone przeziebienie
- jutro,to ja mam isc i walczyc o rychle przyjecie,bo kolejki sa dlugie i limity wyczerpanemam nadzieje ze już jutro pojedziecie do tej poradni i wszystko sie wyjasni..
- ja mialam w wakacje irokezawiec nie żal mi włoskow..
- Ty Ty Ty,ja sobie wypraszamja mam dopiero 24 a ostatnim czasem czuje na ponad 30
- wiemRybka, Ty wiesz ze po doopie powinnas za to czytanie w internecie dostac?
podpisuję sie pod tym obiema rękamimama_zuzi1980 napisał/a:
bo z lapa na serduchu objawy nowotworow sa o wiele bardziej skomplikowane i zlozone... przede wszystkim ciagle zmeczenie dziecka, apatia, brak apetytu, wybroczyny na ciele, siniaki, since pod oczami, biale spojowki, anemia... kochana on ma TYLKO powiekszony JEDEN wezelek na szyi.
jak dobrze mądrego posłuchać...![]()
![]()
rybko mam nadzieje ze chociaż troszke przestaniesz sie zamartwiać![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość