no dziewczynki, dziekuje bardzo za wszystkie mile slowka o julci ze zdjec, jestescie kochane

rzeczywiscie Julenka rosnie, ale warzy chyba nie tak duzo, schudla po chorubsku i zabkowaniu 600 gram, i warzy zno 8400 takze nie tak duzo.
no z Julenki sie robi piekna bialoglowa, a na poczatku takim rudzielcem byla, teraz te nowe wloski co wychodza to takie bieluskie sa, a te dluzsze pol na pol, ale Julenka ma takie dlugie wloski na czubku glowy hihihi taka czape ma, one sa na miejwiecej 12 cm, a te z boku glowy nawet 1 cm nie maja

dlatego tak wyglada wlasnie jakby miala dluzsze wloski hihihihihi
lulu zauwazylam te daty w podpise juz dawno...ale mi przykro bylo pytac, napewno ciezko to przechodzisz, ale widzisz po tylu probach masz tak slicznego synka, te 4 sciany moga sie wydawac takie ciasne i wkurzajace, a warto wtedy spojrzec na to jak slicznego masz synka, ktory tylko rozswietla twoje zycie, on napewno tez czuje sie zagubiony jak ty, ale wie ze ma ciebie i dlatego jest taki szczesliwy!

a co do zdjec, to one wlasnie zawsze byly niewyrazne takie niewaidomo czemu to jak ja je wrzucam na imageshacka to wtedy zmieniam wielkosc na 800 razy 600 wiesz? i wtedy ladne wychodza.
katelajdka no wlasnie z ta stopka to ona tak ciagle robi, co w sumie nie jest pozytywne, ale to od tego jej chorobska, ciagle poprawiam jej stopke, juz ostatnio wystarczy jej powiedziec : Nozka i kapi....ale czasem sie zastanawiam jak ona tak moze siedziec? jak jej tak jest wygodnie? np na tym zdjatku co ma kwiatka na glowie, na tym pierwszym siedzi tak jakos ....smutno mi....ale musze byc silna, najbardziej mnie wkurza ze nie mozemy isc do rehabilitacji juz teraz, ze trzeba czekac, bo czasem mimo ze poprawie Julenki pozycje to ona spowrotem po sekundzie nozke przestawia, ale najgorsze ze juz tak sie przyzwyczailam w sumie do tego ze czasem nie zwracam jej uwagi

co jest wazne....
[ Dodano: 2007-10-11, 09:53 ]
Eva_1977, dzis mi bol glowy przeszedl, wiec jak znow sie pojawi to wtedy pojde do lekarza, moze to bylo zwykle oslabienie, a mezowi pokazalam filmik, to najpierw sie ucieszyl, hihi a potem jak zobaczyl ze spadlam to tak sie zaczal smiac, i powiedzial ze szkoda ze na zywo tego nie widzial hihihihi ale aj zadnych siniakow nie mam jak
Lulu np ma po upadku wiec chyba tak drastycznie nie bylo, dzis wieczorem sproboje wystepu na zywo hihihihihi