Hej,dziewczynki,ja dziś tak późno bo prawie cały dzień bylismy na działeczce.Kacperek pluskał sie w basenie razem ze swoja narzeczoną,później wkleję zdjęcia.
Mamo Zuzi jesteś,super ciesze sie że wózeczek tak podpasował.
U nas komarów niema dziwne,jeszcze ani razu w tym roku nie widziałam komara,serio.A chyba to nie zależy od wysokości czy są czy niema ale raczej od miejsca w którym sie mieszka(np.blisko lasu,wody to jest ich więcej).
Z przebieraniem małego też mam niezłą zabawę co chwila przewraca się na brzuch albo łapie za siusiaka i jaja umorusane w kupie nawet jeśli mu dam coś do rączki albo podrzuca dupcie do góry.I nielubi sie ubierać a szczególnie jak zakładam mu bluzeczkę.
Kacperek ząbków na dole niema ale za to idą mu 4 u góry znając mojego synusia to będzie jazda jak zaczną sie wyrzynać
Eska super kostium,ja też dziś przeglądałam na allegro.Dzis pierwszy raz po ciąży założyłam swój kostium no i masakra,mimo że to takie prawdziwe bikini nieusztywniane to tak mi odstaję góra Jeśli będziemy jechać gdzieś z Ł to muszę koniecznie sobie kupić nowy bo w tym do ludzi to niezabardzo
A Kacperek dziś zrobił tyle kroczków sam i już ładnie sam stoi ale niezadługo
Pewnie o czymś zapomniałam taka zakręcona jestem przez ten upał.
[ Dodano: 2008-07-03, 22:17 ]
Kilka zdjęć żebyście miały co ogląda
Peluś i Kala czyli Kacperek i Natalka