Karolas i jak samopoczucie??? Mam nadzieję , że dolinki już nie ma. Wiesz , że zawsze masz nas więc nie jesteś sama

Karola to widze, ze tak samo to przezywalas jak ja...A wiecie co czekamy własnie bo meza kuzynka rodzi podobno ma byc coreczka tak sie zawsze ciesze jak ktoraś rodzi,ach....... ze tez juz nie przytule sobie takiego golaska od razu wyciągnietego z brzuszka![]()
![]()
![]()
,przechodziłąm to dwa razy i dwa razy ryczałam wspaniałe to uczucie Boskie
I tak dziewczyny macie szczęście, ja wogule nie miałam okazji tego poczućze tez juz nie przytule sobie takiego golaska od razu wyciągnietego z brzuszka
Tak lulu od początku je widzę... Również nie chciałam pytać by kogoś nie zranić bo to bardzo osobiste..Kajunia okropne jest to - strata dzidzusia, widzisz u mnie w podpisie daty?
Kajunia ja miałam CC i agatkę dopiero wieczorem zobaczyłam, przytuliłam a karmić mogłam dopiero na drugi dzień, jak kroplówki mi zleciały....strasznie się czułam, tak tęskniłam....I tak dziewczyny macie szczęście, ja wogule nie miałam okazji tego poczućze tez juz nie przytule sobie takiego golaska od razu wyciągnietego z brzuszka![]()
![]()
bo po porodzie od razu małą zabrali i potem już w beciku pokazali.. Dałam jej wtedy buzi w główkę..
Tak lulu od początku je widzę... Również nie chciałam pytać by kogoś nie zranić bo to bardzo osobiste..Kajunia okropne jest to - strata dzidzusia, widzisz u mnie w podpisie daty?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość