Gabrysiu ogolem o pracownikow ciezko nie jest ale my potrzebujemy tynkarzy maszynowych ktorzy potrafia robic..mielismy przeciez dwoch kolegow T ale nie potrafili tego i zaczeli wymiekac po prostu nauczyc sie nie chcieli jakos T mogl bez zadnego problemu ...trudno... i tu problem mamy teraz....
z robota nie ma problemow bo jest pelno.. gdybysmy mieli pracownikow zgranych i ze stazem konkretnym i umiejetnosciami to by niebo bylo a i oni by dobrze zarabiali bo od 3,5 do 5 tys to przeciez na polskie warunki chyba bardzo ladnie...ale oczywiscie wszystko zalezy od tego ile by metrow zrobili...no ale taka dobra ekipa potrafi w miesiacu spokojnie 4 tys wyciagnc bez stresu
mala juz przyszla..uspilam ja..
ide myc gary bo mnie wczoraj wieczorem T odciagnal
jak dzieciaki wstana to pojdziemy do lidla, zobaczymy jak nam wyjda te zakupy i spacerek..
chlodno dzis znowu...juz mrozik czuc w powietrzu pogoda zwariowala czy co!??
poki co dzieciaczki spia wiec ide do roboty
jeszcze pewnie dzis zagladne..choc teraz jak T w domu to jakos ciezej mi to idzie
[ Dodano: 2008-09-17, 06:59 ]
Gabrysiu Emilka wytrzyma,dzielna z niej kobitka..trzymam kciuki aby wszystko dobrze bylo na usg
[ Dodano: 2008-09-17, 07:07 ]
ach jeszcze herbatke sobie zrobie i chwilke posiedze bo pozniej juz moze byc mniej czasu