katelajdka, Ha hihihihi ja tu juz cale przygotowania mam wszczete, zakladam czarna bielizne stanik i gadki, bedzie przyciemnione swiatlo to faldek moich widac nie bedzie hihih, i wzielam kij od mopa , sciagnelam mopa i wstazka zlota go wywinelam i bedziemy robic balange wieczorkiem hihihihi

eve no caly dzien glowka ok byla wiec chyba dam sobie spokoj z lekarzem, mam tylko nadzieje ze po dzisiejszym wieczorku Julcia bedzie dlugo jutro spala...a ona lubi robic psikusy! no i gratuluje ze twoj kochany sliczny synus tak dlugo spal dzis, wogole ostatnio cos dluzej sypia, cio? wprowadzalas jakies nowe reguly czy tak sam zaczal dluzej sypiac?
jade odebrac Julenke z mezem, i potem do sklepu, moze jeszcze wpadne przed wieczorkiem
no a zapomnialabym wiecie, zostalam zaproszona przez kobietke ze szkoly- polka jest_ na urodziny na sobote na wieczor, z mezem i Julenka, w nocy mielismy sie gdzies isc pobawic, ale dla Julenki opiekunki brak wiec nie pojdziemy, tylko wieczorkiem na kawke przyjedziemy i jak bedzie reszta gosci jechac na dalsza balange to my do domciu sie zmyjemy , no ale wczoraj szukalam dla babki prezentu bo kurcze nie znam jej dlugo, pare razy z nia w sumie gadalam, wiec niewiem co lubi, wiec postanowilam do niej zadzwonic i spytac w jakich kategoriach mam czegos szukac, i ona myslala i myslala i wkoncu powiedziala ze w sumie jej sie krem konczy to moglabym ten krem kupic, i wyobrazce sobie ten krem kosztowal 80 zl