ja wybieram się w przyszłym tygodniu do fryzjera akurat bedzie 2,5 tygodnia do poroduJulka w szkole bardzo zadowolona, wczoraj zaliczona fryzjerka
[ Dodano: 07-09-2011, 09:37 ]
trzeba się w końcu jakoś prezentować
wpadnij ale z maluchem przy cycu a nie w brzuchuWpadnę po wizycie u położnej
u nas też, ale one sie długo rozpuszczają wiec można ściągnać po 7 dniach, niektóre puszczaja wcześniej, mi część zdjeła gin 4 dni po porodzie bo poszłam do niej z tym okropnym krwiakiem, zdjeła mi 3 szwy bo krew do tkanek nie dochodziła i mogłaby martwica sie wdać no ale miałam przeciętą tętnice wieć dlatego tak zszyliKtóras z was pisala o szwach, u nas zakladaja rozpuszczalne, wolałabym zwykłe, bo te dziady rozpuszcaja się nawet ponad 3 tygodnie.
ja tez będe chciala się tego pozbyc jak najszybciej i niech sie spokojnie samo tam na dole będzie goiło.u nas też, ale one sie długo rozpuszczają wiec można ściągnać po 7 dniach, niektóre puszczaja wcześniej, mi część zdjeła gin 4 dni po porodzie bo poszłam do niej z tym okropnym krwiakiem, zdjeła mi 3 szwy bo krew do tkanek nie dochodziła i mogłaby martwica sie wdać no ale miałam przeciętą tętnice wieć dlatego tak zszyli
reszte zdjeła mi położna na wizytach patronażowych
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość