Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

05 paź 2007, 20:29

ufffffffff
trochę przeczytałam...

no kobity!!! ja za Wami nie nadążam.....

Iga ma katar i kaszelek :ico_olaboga: widzę że Wasze też nie chcą same leżeć - to mnie pocieszyło bo myślałam że tylko ja tak nad nią muszę sterczeć :ico_oczko: :ico_sorki:
marudna wieczorami że hej...

zdjęcia fajowe wszystkie :) i te z tera i te retro :ico_oczko: :-D :ico_brawa_01:

a ja do pracy prawie tak jak Massumi - tj 20 listopada :ico_chory: echhhh

i też kombinezon musimy kupić i też nie wiem jaki rozmiar żeby na zimę starczył...

za dużo Wam nie odpiszę bo kurcze nie pamiętam :ico_wstydzioch:
tylko o szwagierce Ewcika pamiętam bo mnie :ico_zly: :ico_zly: :ico_nienie: więc wiedz że jestem z Tobą Ewcik!!! :ico_oczko: :-D

Zbora :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_sorki: wow!!! Ty już pracujesz na całego...

Gosia czy mi się wydaje, czy jak zaczęliście ten projekt z mężem to skrzydeł dostałaś :-D

Lady ile Ty metamorfoz miałaś :ico_szoking: :ico_brawa_01: :-D

dobra idę "Świadka koronnego" pooglądać :-D

[ Dodano: 2007-10-05, 20:31 ]
:ico_wstydzioch: :ico_olaboga:
dla Jagódki :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 21:05

Obrazek

dla Jagódki kochanej!! sorki, ale ciocia pracoholiczka :-D nie miała wcześniej czasu...więc :ico_wstydzioch: ale życzenia z całego serduszka!!!

Ok, przeczytałam...i co nie co pamiętam,....zacznę od kombinezonu- ja mam cały, bo my w sumie dużo nie jeździmy, a osobno mam też p bratanicy kompley taki ciepły więc wystarczy. A kombinezony mamy 2 i choć oba niebieskie, co mnie wkurza...to trudno, jakoś to rpzeżyję, a na następną zimę dostanie coś ładniejszego. A póki co to dostała je od babci więc nie wypada grymasić. Jeszcze mi się w nonono nie przewróciło :ico_nienie: jak będę miała za dużo kasy to będę kupować ciągle coś, a jak nie mam to morda w kubeł i cieszę się z tego co mam!
A te komplety sztruksowe w h&m też chciałam kupić, ale stwierdziłam, że czapa duża więc w kaptur od kombinezonu nie wlezie...w kombinezonie mam butki i rękawiczki...więc odpada...a poza tym już połowa dzieci ma takie komplety...więc dałam se luz.

Jagódka i Doris jakoś przeżyjecie te szkoły! będzie fajnie!!!

Ewcik śliczny avatar!!! no i powodzenia z mieszkaniem! masz rację, przyda Wam się prywatność! no i wreszcie nie będziesz musiała sprzątać za czyjąś dupą!!!

I w ogóle co tu się dzieje...? jedzenie, gotowanie...spacery...a ja ciągle na speedzie! dziś po pracy :ico_zly: bo J mi napisał, że się po mnie spóźni i jak chcę to mogę powoli iść...No ok, nie raz i nie dwa już szłam...to idę...przeszłam pół km, a on dzwoni, że jeszczce z 15minut...no :ico_zly: w 15minut to już bym przeszła następny kilometr...Więc posiedziałam gdzieś na ławce, a po 10minutach ruszyłam dalej...ta...przeszłam chyba ze 2kilometry zanim dojechał!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: w domu bieg, bo rodzice chcieli do lasu...więc obiad w pędzie...a od rana nie jadłam nic...bo nie było czasu (co jest całkiem ok, bo może schudnę wreszcie)...a po obiedzie zaś biegiem do marketu na zakupy, bo J nie zdążył i nic nie mieliśmy do jedzenia...a po zakupach chciałam małą cycem nakarmić ale za Boga nie chciała...no to ja już :ico_zly: i się zaparłam, że nic jej nie dam...ale nie było opcji...więc pół słoiczka szpinaku...na to 50ml mleka i luz...a po kąpieli zaś wypiła 50ml i nie chciała więcej, w teraz już marudzi...może spróbuję ją nakarmić jeszcze...wrócę i doklikam co w pracy i w ogóle...

[ Dodano: 2007-10-05, 21:15 ]
Dobra...śpi dalej więc klikam...
Po powrocie z zakupów postanowiłam dziś posprzątać, bo jutro przyjeżdża mój brat, a i ja do pracy...więc po pracy wolałabym mieć weekend...No i nawet nie zdążyłam zacząć, bo przyjechał mój wujek z kuzynką...tą, co zawsze u mnie jest... :-D no i się okazuje, że ona zostaje, bo on ma szkołe...bardzo fajnie, że mama mnie uprzedziła! więc sprzątałam przy nich na raty...zostła dla J łazienka! :-D a dla mnie prasowanie...muszę zrobić dziś...i pranie, żeby jutro po 14mieć luz!!!
Jestm jakaś naładowana, bo wszystko na speedzie muszę robić...w pracy i w domu...wracam, jem jak wariatka, żeby jak najwięcej być z Hanią, potem chwila przy kompie i znów latanie...A za tydzień znów przyjeżdża teściowa...i weekend w nonono...a za 2tygodnie J może już wyjeżdżać...i przykro mi zaraz i strasznie, źle...i :ico_placzek: jak ja dam radę??? jeszcze samochód nam się pierdoli a kasy nie ma na naprawę...a muszę to zrobić, bo jak J wyjedzie to co? będę się stresować co dzień czy dojadę do roboty...

Ok,lecę...buziaki ogromne! myślcie o mnie jutro! wpadnę pewnie wieczorem dopiero...jak co dzień...
Hania mnie martwi...dziś jakoś mniej je...i nerwowa...nonono, niech te zębiska już wyjdą!!!

Dobranoc...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 21:34

a ja jestem po paru zabiegach kosmetycznych i czuje sie jak nowo narodzona...i zwinełam Arkowi WARKE i sobie popijam i pewnie zaraz bede :ico_spanko:
no to skoro dydkusja zaciekła na temat kombinezonow to ja sie wypowiem, ze dostałam dwa biały i bezowy i jeszcze jeden taki czerwony, ale ten mi sie wydaje przed potopowy, wiec chyba na plac go bede Milenie ubierac, a skoro tyle kombinezonow juz mam to postanowiłam kupic Mili kurteczke, wszyscy mowia ze to nie praktyczne, ale w sumie jak ubiore jej ciepłe spodenki i zapne do spiwora to nie zmarznie przeciez :ico_noniewiem: i tak kupie ta kurtke...

anza dziewczyno gdzie ty sie podziwałaś??na gg od czasu do czasu zagladnęłas a tu co?? prosze sie poprawic :ico_oczko:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

05 paź 2007, 21:55

a ja lece do wyrka ..........

dobrej nocki .............

a ja w miedzy czasie prosze o klik
tutaj http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

i tutaj
http://kulka.act4trees.com/

i tutaj www.pajacyk.pl

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 22:03

a wiecie co ja dzis zrobiłam, w sumie to juz dawno temu, jak to kupiłam, daje dzis Miluni deserek, mysle fajny, jabuszko ze złocista gruszka czy jakos tak i dałam jej pół słoiczka i potem patrze na ten słoik a tam: po 6 m-cu i zamarłam..a mała wpieprzała, widac było ze strasznie jej to zasmakowało, jakbym jej dała to pewnie cały słoiczek by wmłuciła... ale dałam plame...

Awatar użytkownika
anza

05 paź 2007, 22:16

ladybird23, hehehh chyba nic jej nie będzie :-)
a ja to coś nie mam czasu no i próbowałam nadrobić zaległości i zamiast pisać to czytałam i czytałam i czytałam co Wy tu nawypisywałyście :ico_olaboga: ale i tak mi się nie udało wszystkiego przeczytać i już odpuszczam i teraz będę pisać :-D

a wiecie co... byłam u fryzjera (przed tym weselem co byłam w weekend) :-D oczywiście fryzurę ściągnęłam z Gosi :-D

zaraz może coś wkleję...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 22:20

witajcie

nic nie poczytalam bo jestem padnieta i ide zaraz spac.

tylek mnie boli od siedzenia, a mialam tylko4h wykladaow, tylko bo jutro 8 i jak ja to zniose?

juz mi sie nie chce studiowac... zwlaszcza po tym jak przezylam moj pierwszy w zyciu wyklad... z ekonomi... a ta prowadzaca - szkoda gadac

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 22:21

to czekam anza na ta fotke, ja w pon bede zmieniac fryzure, podobałoby mi sie tak jak ma Rihanna w tym nowym teledysku, nie wiem czy kojarzycie?? :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 22:22

chcialam napisac ze jutro mam 10 h siedzenia na nonono a nie 8. ze zmeczenia juz nie wiem co pisze...

dobrej nocki

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 22:22

doris ekonomia to przedmiot ze szkoda gadac...a na pewno na tych studiach nie pierwszy taki daremny...

[ Dodano: 2007-10-05, 22:31 ]
oj chyba nie doczekam dzis na fotke anzy...ide :555:
dobranoc :516:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”