hej kochane
wybaczcie, ze nie zaglądam w ciągu dnia, ale po prostu czasu szkoda od wczoraj kursujemy na psacerki bo pogoda przepiękna, Jaga w końcu ma mamę na pełnych obrotach więc megazadowolona a ja śmigam wozkiem podwójnie dumna
kamelek no właśnie zastanawiałm sie co u ciebie, ale myślę, ze jakbyś sie rozpakowała to sms-ka dostanę? i mam nadzieję, ze wkońcu Cię w pn ruszą i urodzisz, bo fajtycznie długo na Łuckę się naczekasz
moniś Jagi nie pamiętam kiedy mierzyłam, ale spodnie nosi na 116 a bluzki na 122 (ma dłuższy korpus jednak), więc myślę, ze wzrostem wokół 115 oscyluje, wage ma 18 kg. i kto by pomyślał, no nie? taka w sumie niepozorna i krótka sie urodziła. ale niepwoiedzine, ze martynka w wieku szkolnym np nie wystrzeli nieprzeciętnie
karmelciu a co u Ciebie? Filipek grzeczny chłopak?
bo tymek od 3 dni sobie poprzestawiał wsyztsko i zamaist chodzić spać o tej 19.oo to dopiero o 21 po 3 godzinach grandzenia zasypia ale za to mamy jedną przerwę na karmienie tylko w nocy wiec całkiem wyspana chodze no i wszerz mu sie rośnie na całego - podbródek juz trzeci hoduje coś mi sie zdaje, ze w ślady Jagi pójdzie
novac a co u ciebie bo nie zaglądasz?
kochane - zycze Wam jutro miłej niedzieli, postaram się w dzień zajrzeć na chwilkę chociaż