a nie moga ci dac kroplowki na przyspieszenie??bo ty masz wieksze rozwarcie niz miala ta moja baska i ja zostawili w szpitalu .Rozwarcie mi się powiększyło do 3 cm,
ojjjj jak się dzieje to się dzieje, najważniejsze, że nic poważnego się mu nie stało - dużo zdrówka dla niegokrzysiek jak wracal z chlopakami z pracy to mieli wypadek
przypuszczam, że by jej nie dali, na dziś ma termin a wiadomo +/- 2 tyg. najwcześniej 7-8 dni po terminie kroplówkę dają, a Twojej szwagierce wody odeszły to ją trzymają, bo z tego co wiem to jest jakiś określony przedział czasowy w jakim trzeba urodzić po odejściu wód, jak nie urodzisz to cięcie, tylko za chiny nie pamiętam ile toa nie moga ci dac kroplowki na przyspieszenie??bo ty masz wieksze rozwarcie niz miala ta moja baska i ja zostawili w szpitalu .
hahahaha dobre, faceci są śmieszni.Mój teść uwierzył w sms-a od męża, że urodziły się nam dzisiaj bliźniaki No comments co za koleś...
AgaSZa to trzymam kciuki żeby się szybciutko powiększyło.Rozwarcie mi się powiększyło do 3 cm, więc nie jest źle
Oj biedulko, same przeżycia w tej ciąży masz, ale dobrze się zaopiekuj swoim mężusiem to szybciutko dojdzie do siebie. Dobrze, że to się tak skończyło.krzysiek jak wracal z chlopakami z pracy to mieli wypadek
No właśnie ty tam lepiej nic nie kombinuj, tylko bzyku-bzyku codziennie. Niedość, że przyjemne to skuteczne. Zrób jeszcze jakąś ostrą potrawę (bo ponoć ostre też wywołuje skurcze), świeczuszki, muzyczka, seksik i może ruszyAsika co do oleju to od koleżanki mam takiego linka, ale ja szczerze powiedziawszy bałabym się, bo w końcu co ma byc to będzie
http://umamy.homestead.com/porod.html
oi o 2 w nocy baska urodzila dziecko na usg jeszcze w nocy wychodzilo ze wazy 3200 a po urodzeniu ...4100 i 58 cm
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość