donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2008, 10:29

Witajcie :-) , ja wstałam o 9.30, nawet sobie pospałam, gardło mi nie dokuczało :-) , właśnie zjadłam śniadanko i piję herbatkę, potem popłuczę gardło.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2008, 11:09

hej hej :-)

ja jeszcze doleżałam godzinkę, bo jednak mnie zmogło

donatka26, mi też lepiej, a na noc wypiłam wit.C 100mg rozpuszczalną :ico_brawa_01: dziś powtórzę kurację i mam nadzieję, że przejdzie całkowicie

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 wrz 2008, 11:22

Hej Kobietki:)
ananke, wszystkiego najlepszego i jeszcze więcej i przede wszystkim szybkiego porodu Ci życzę:)
Obrazek

Jakie plany na dzisiaj,ja się będę relaksować,mąż jedzie na mecz,Bartusia sprzedaje teściom,także święty spokój będę miała :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2008, 12:12

Jakie plany na dzisiaj,ja się będę relaksować,mąż jedzie na mecz,Bartusia sprzedaje teściom,także święty spokój będę miała :ico_brawa_01:
Ja po obiedzie pojadę do mamy i dzień zleci. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2008, 12:13

secret25, dziękuję :-)

my zaraz zbieramy się na dłuższy spacer nad zatoką, bo słonko wyszło i chociaż jest chłodnawo, to nie wieje i chcemy to wykorzystać :-)

noo, a potem chwila lenistwa i obiadek zapewne :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2008, 12:37

ja trochę poleniuchowałam :-) , teraz pójdę obrać ziemniaki na obiad, a po obiedzie chcemy gdzieś wyskoczyć, bo ile można siedzieć w domu, tym bardziej, że słonko świeci trzeba wykorzystać promienie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2008, 12:40

Dzień dobry kochane:)

a wiec tak rano mąz pojechał na grzyby i oczywiscie nie\ jednego przywiozl:P potem pojechalismy na gielde i kupilam mu ciuchy i przy okazji 2 duze obrazy normalnie slicznie teraz wygladaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeden to "ostatnia wieczerza" kurcze nie wiem kiedy wstawie zdjecie z podgrzewacza itd! ale napewno wstawie:) a jak narazie to ide czerpac korzysci z tego ze mąz dziś w domu i bejrzymy "straszny film 4" a tak po za tym zrobilam obiad zjedlismy i nuidy.....a ja ciagle ubolewam nad tym jakie ja mam grube uda!!!!!! Jaki jest sposob na zaakceptowanie siebie??????????????????

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 wrz 2008, 13:31

hej! my już i w kościółku byliśmy i rosół zjedliśmy. Czekamy teraz na drugie. Mąż już przed telewizorem bo Kubica o 14.

ananke, kochana, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-)
Obrazek

na pikniku było fajowo, grał zespół, jakieś pokazy tańca były i inne pierdółki, mnóstwo jedzenia z grilla i ogólnie zabawa przednia. Przy okazji poznałam resztę kolegów i zarząd z firmy męża i zwiedziłam nową siedzibę. Budynek cały szklany, olbrzymi. Teren wokoło też duży z jakimś stawem. Ale nie byliśmy długo, tylko do 15 bo na 17 do szkoły rodzenia pojechaliśmy. Dziś też idziemy. Zajęcia trwają 10 spotkań czyli 5 tygodni i są to wykłady, ćwiczenia będą tylko raz. Położna, która prowadzi naszą grupę bardzo miła i z tego co mówiła o programie zajęć to będzie ciekawie. Dostaliśmy do potrzymania takie laleczki a'la noworodki, normalnie tej wielkości, w pieluchach i z różną płcią i na nich będziemy się uczyć karmienia z panią od laktacji. Śmiesznie jest bo osoby towarzyszące siedzą na krzesełkach a ciężarówki na takich wielkich workach sako, nawet wygodne to. Cieszę się, że poszliśmy do tej szkoły rodzenia, można się wiele dowiedzieć. Na koniec dostaniemy certyfikat, który potem uprawnia nas do zniżki jak byśmy chcieli jenoosobową salę do porodu.

i mnie też przeziębienie znów wzięło. Gardło tak boli, że nie mogę nic przełykać, całe czerwone, zawalony nos i głowa boli od zatok. Wypiłam na noc mleko z miodem i czosnkiem, dziś też wypiję i mam nadzieję, że pomoże. donatka, ja na szklankę mleka daję ząbek czosnku drobno pokrojony, pół łyżeczki masła i ze dwie łyżeczki miodu. ale każdy daje tyle ile lubi, na osobiście lubię słodkie żeby było

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2008, 20:18

aniabella, dziękuję :-)

noo, ja też na leżąco dziś.. jakos myślałam, że mi zelżało, ale niewiele...

a Was gdzie dziś wywiało?? :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 wrz 2008, 21:18

my byliśmy w szkole rodzenia i pani tak się rozgadała, ze po 19 skończyliśmy. Teraz już się wykąpałam, idę suszyć włosy, wypiję mleko z miodem i spać :ico_spanko:

do jutra,pa

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”