Witam, ja dopiero dziś, bo wczoraj miałam taki dzionek zaganiany ze nawet nie miałam kiedy tu do was cos nakilkać
Pisałam wam ostatnio ze był u mnie szef z mojej byłej pracy, no a wczoraj przyjechała szefowa, podziekowac mi za to ze byłam z tymi facetami z urzedu pogadać

i przywiozła fajne zabaweczki dla PAwełka jedna do kapieli i to prezencik w 100% trafiony bo on sie uwielbia kąpać

a drugi tez taki rozwojowy ślimczek do którego mozna wrzucam rózne klocuszki

wiec super

normalnie fajnych szefów miałam
a ledwo szefowa wyszła i kolega przyszedł znowu na partyjke karciana, bo ostatnio mu sie spodobało

a wogóle mamy taka nowa tradycje ze ogladamy razem "You can dance" a wczorja był pierwszy odcinek

wiec było wesoło
A dzis troszke spokojnieszy dzionek, trzeba troszke pranka zrobić, bo sie jzu z kosza wysypujei moze na jakis spacerek sie wybierzemy bo sliczna pogoda, słoneczko swieci ale jeszcze troszke chłodno
Sylwia co do chrupeczków to mó tez je uwielbia i namietnie wcina
a ja juz go od dawna sadzałam, od kiedy nauczył sie sam ładnie siedziec, widomo nie na długo bo on i tak wolał nabrzuszku bo wtedy mu łatwiej było jakas zabaweczke dostac, wiec wydaje mi sie ze na chwilke zawsze go mozna posadzic i raczej nic złego nie powinno mu sie stać, bo jesli było by mu niewygonie to na pewno nie chciał by siedzieć
Co do drzemek to mój maluch tez mniej wiecej ma juz ustalone godziny, ale drzemki ma jzu tylko dwie

ok. godziny 9-10, krótsza, a dłuzsza popołudniu na spacerku, a później juz do wieczora buszuje, ale po kapieli odrazu mi pada i spi do rana

oczywiscie dla Kubusia
I dzikei za oddane głosy, codzinnie mozna oddac jeden głosik wiec ja juz na Tadzika zagłosowałam, jutro kolejni chetni
[ Dodano: 2008-03-06, 11:16 ]
Aniu to podawaj adresik to ci wysle kartonik chrupeczków, one leciutkie wiec przesyłka taniocha
a wachania temperatur to niezłe macie