Hej dziewczyny
magda1614, super,że otworek się zamknął i z serduszkiem wszystko dobrze
aga216, super,że Paulinka przybrała na wadze
Co do bilansu to my się wybieramy za dwa tygodnie, przed samymi świętami pójdziemy i przy okazji weźmiemy skierowanie na badania,bo na początku kwietnia w końcu wizyta u endokrynologa i jest potrzebny komplet aktualnych badań.
agusia22, Martynka też już gada całymi zdaniami i dosłownie wszystko powie co chce i też nieźle potrafi się kłócić z Karolinką
Oj, współczuj zaostrzenia astmy. Karolinka miała we wrześniu atak poważny, zabrałam ją na pogotowie,bo leki nie dawały rady i niestety spędziła tydzień w szpitalu
W czwartek byliśmy na testach skórnych,bo już minęło dwa lata od poprzednich i niestety alergia się pogorszyła i doktor uprzedzał,że ataki duszności się nasilą niestety i choroby będzie ciężej przechodzić i na jesień trzeba będzie odczulać najpierw z roztoczy,a później z traw i zboża,bo ma bardzo mocną alergię...
tabogucka, no trzeba będzie się przenosić ale myślę,że dopiero jak wszystkie dzieciaczki skończą dwa latka
Jejku ale te nasze dzieci już duże aż się wierzyć nie chce
Chciałam się jeszcze pochwalić,że my już od 4 dni całkowicie bez pampersa ja ją chciałam na lato zacząć uczyć sikania na nocnik,a ona sama zaczęła w zeszłym tygodniu ściągać pampka i zakładać majteczki Nie broniłam jej, sikała po nogach i w końcu zaczęła sikać na nocnik. Problem był z kupką,bo się bała ale w końcu po dwóch dniach nie robienia nie wytrzymała i zrobiła i już poszło
Dziś zaliczyła 5 kup do nocnika i niezliczoną ilość siku
Najlepsze jest to,że w ogóle nie muszę jej przypominać i sama mówi: "idę siku" albo "kupa będzie" i jak zrobi to bierze nocnik i idzie wylać
Kupiliśmy z M. jakiś czas temu cały karton pampersów i mamy teraz prawie 200 pieluch i muszę to chyba wystawić na allegro albo popytać kogoś znajomego
A Karolcia jest zapisana do szkoły i od września zacnie 1 klasę Troszkę się tym denerwuję ale myślę,że jest dobrze przygotowana, Pani w zerówce bardzo ją chwali i mówi,że da radę bez problemu, więc jej wierzę
Dziewczyny śpią, więc ja idę otworzyć piwko i będę się relaksować Wczorajszy wieczór przespałam, więc dziś sobie odbiję i z okazji dnia kobiet będzie piwko i orzeszki należy mi się
Dobranoc dziewczyny