Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

04 lut 2008, 23:26

Hejka
My juz w domku,dzieciaki uszykowane do spania,tylko jakoś temu najmłodszemu się niechce spać bo kimnął sie w samochodzie,a to już nonono...No i wogóle miał dzis dzień śpiocha!W domu spał ponad 3h,póxniej z tata na spacerku 2h9ale tam spał 1h).No i to juz starczyło,zeby jeszcze o tej poze nie spać!!!
A ja byłam sobie u kumpelki,zrobiła mi pieknie pazurki,ach odrazu lepiej :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gozdzik, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ZA 1000 POST :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
__DOMI__, Mam podobny wózio tylko ze Baby Smile :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

04 lut 2008, 23:43

a moje dzidzi dopiero zasneła ufff....

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

04 lut 2008, 23:50

Witajcie kochane

[size=150]STO LAT STO LAT !!!!!!!!! DLA AMELKI!!!!!!![/size] :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

A ja jeszcze siedzę, bo dopiero skończylam piec górę rogalików z marmoladą na jutro. Trzeba sie najeść, bo od środy post, a ja nie jadam w poście słodyczy. Tak jakos mam.

Gozdzik gratuluję ponad 1000 postów to jest coś.

_DOMI_ współczuję nieprzespanych nocek. Biedny Krzyś. Majce też rosną dwójki na dole, ale jakoś oprócz gryzienia wszystkiego co popadnie nie ma gorszych objawów.

Co do mleczka to nadal obserwuję moją księżniczkę i ......nie wiem. Zmiany na paluszkach jakby mniejsze, ale za to buźka taka jakaś średnia. Będziemy obserwować dalej.

[ Dodano: 2008-02-04, 23:09 ]
No dobra widzę, że nikogo nie ma :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Rogaliki polukrowane, więc mówię DOBRANOC

Awatar użytkownika
nana

05 lut 2008, 00:24

Ja mam dokładnie taki wózio ten granatowo-błękitny: http://www.wozki-dzieciece.pl/junior/wozki/spacerowe/93
Ale zamierzam kupic parasolkę,ale jaką :ico_noniewiem: ????
urmajo, ROGALIKI ,mniam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Byś się podzieliła :ico_nienie: :ico_haha_01:
A gdzie Aga się podziewa?

[ Dodano: 2008-02-04, 23:29 ]
Karola jak tam w kinie,na czym byłaś-spowiadaj się!!!

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

05 lut 2008, 00:33

witajcie z wieczorka
ja sie zmylam kolo 18 pojechalam z kozielanka na solarium a potem na spotkanko do sphinxa :) na pieczywko czosnkowe i potem do kina na film pt. PS KOcham Cie sluchajcie rewela usmialam sie az mi lzy poszly ale tez plakalam naprawde polecam idzcie koniecznie :) super film ja sie wybieram jeszcze raz z moja mama :) rewela no iwrocilam jakies 30min temu :) i ide spac bo spiochowata jestem :)
Urmajo podziel sie slodkoscia :)
Nana Macio dobrz je powoli ale mu jeszcze dziabie troche np ryz makaron widelcem no i jeszcze musi miec wodne a nie geste,
Gozdzik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 1000 post :)
czy cos jeszcze bo nie pamietam :(
a Domi co do wozka to moja siostra taki ma jak ty tylko ze zielony i bardzo zadowolona jest mi tez sie on podoba on jest jeden z wiekszych a ja taki potrzebuje duzy bo duzy Macio jest :)
Beciak ja nie naleze do tych leniwych tylko nie mam czasu kupic nocniczka :( jak tylko bede miala czas to podjade gdzies i kupie nocnik tylko eniwiem jaki ale cos wymysle :)
lece do Macia spi podobno od 2h ale zwymiototwal kaszke :( czy to prawda ze moze wymiototwac po kaszkach bo sluchajcie od keidy podalismy mu nowe kaszki ryzowo-melczne to kurde chce mu sie zwymiototwac no i niekeidy mu sie udaje czy to mozliwe jak myslicie???
kolororwych i spokojnych nocek zycze buziaki mam nadzieje ze dzis sie wyspie :D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 01:36

ahh to jeszcze ja skrobne na koniec :-D karolka , raczej u [size=200]meli [/size]np. wporzadku jest nie zwraca,ale gdy ma kaszelek i akurat gdy ja karmie i kaszlnie to jakby przy tym chciała zwrócic ,albo kiedy juz zje ,a połoze ja i wtedy zacznie kaszlec to nieraz sie jej spawiuje ,bo niektóre dzieciaczki mają delikatne żoładki ,może twój[size=200] macio[/size] tez tak ,ale generalnie nie zwraca kiedy jest wszystko OK
:ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

a tak wogóle to jest juz 5 luty wiec czas zagrac dla naszego kawalera Macia [size=200]pod ten 11[/size]

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek
Obrazek
[size=200]

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: o ja ciotka!!!! bez beki co ty tu jeszcze szukasz? przyszłaś sie zemna napic?:-D[/size]

Awatar użytkownika
urmajo

05 lut 2008, 08:50

witajcie

Jestem w pracy, więc krótko.

STO LAT STO LAT DLA MACIUSIA !!! :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

A co do rogali, to dopiero dziś częstuję, bo wczoraj lukier był jeszcze nie zaschnięty. Ja nie wiem o co Wy mnie posądzacie? :-D SMACZNEGO!!!

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 09:13

witajcie

urmajo spózniona :ico_haha_01:

nocka nonono :ico_zly:

ale puki co pamietam to mamy dziś jeszcze jednego spolenizanta -kawalera :ico_brawa_01:

może edith wpadnie i postawi flaszeczke :-D ale lajcik by był :ico_haha_01: ,ale nich wie ,że pamietamy o jej syneczku
[size=200]
DLA BARTUSIA POD TEN 11 MIESIACZEK[/size]

:ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-02-05, 09:05 ]
:569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569:

[size=200]pobudkaaaaaaaaaaaaaaaaaa wstawaććććććććććććććććć spiochyyyyyyyyyyyyy[/size]

[size=200] to juz po 9-tej[/size]

[size=200] gdzie ten tort?????????????????????????????????????[/size] [size=200]glodna jestemmmm[/size]

stwierdziłam ,ze moje dziecie uwielbia teletubisie wiec musiałam podjąć jakieś kroki ku temu i zaczełam je sciągać ,ale bedzie jazdaaaaaaaaaaaaaaaa :ico_brawa_01: ,zreszta moje chłopaki jak byli mniejsi to tez uwielbiali ,a nas to denerwowała ta bajka mnie jak mnie ,ale mojego M straszie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 10:11

[size=150]100 Lat 100 lat Dla naszych przystojnych chłopaków[/size]
[size=200]Bartusia i Maciusia !![/size]
ObrazekObrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-02-05, 09:14 ]
U nas nocka spokojna tylko teraz cos jula marudna :ico_noniewiem: wszystko jest na Nie

Awatar użytkownika
nana

05 lut 2008, 10:47

WITAMY :ico_haha_02:
[size=150]Z OKAZJI 11 MIESIęCY DLA NASZYCH CHłOPAKóW MACIUSIA I BARTUSIA DUżO UśMIECHU AAA JESZCZE WIęCEJ ZDRóWKA, CO BY PROBLEMU NIE BYłO[/size] :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nocka przespana,obudził sie o 6 dostał flache i spalismy do 8 :ico_brawa_01:
Karolina-moze mały tak robi bo ma kaszel i zazwyczaj jak małe dzieci maja kaszel to tak sie dzieje ze moga wymiotować bo mój tez tak robił!Cyba że twój robi tak bez kaszlu na codzień? Ale Ty jestes z kolezankami ciagle łazisz do kina a dlaczego nie z mężem tylko on bawi sie w nianie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Urmajo-rogaliki pychotka takie lubie najbardziej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”