mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 wrz 2008, 21:31

pierwsza oznaka starości kochane - bieganie po lekarzach :-D
haha no faktycznie taka żeś stara że już menopauza tuż tuż :ico_haha_01: :ico_haha_01:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 16:41

mikusia nie wiem czy w olkuszu dostaniesz, ja kupiłam ją w Auchan w Sosnowcu.

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 wrz 2008, 20:25

a ja dziś kupiłam małej czapeczke i szalik na zime za 20zł :-D nie byłam do końca pewna czy dobrze zrobiłam ale jak ją zobaczyłam w tej czapeczce to już wiem że to był dobry zakup :-D mała w niej wygląda prześlicznie i co najważniejsze, chętnie ją zakłada :-D

a tak jeszcze wczoraj mówiłam że moje dziecko jakieś chyba zacofane jest przy waszych.. i prosze co?
dzisiaj sama się rozebrała i pół dnia próbowała się sama ubierać :ico_szoking: :-D

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

20 wrz 2008, 01:37

mikusia, no widzisz :ico_brawa_01: dla Dominisi :ico_haha_02:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2008, 14:14

Sandrusia...
"W dniu urodzin
Piwko niech się leje
niech się Tobie buzia śmieje.
Piwko za szczęście,
Piwko za zdrowie,
Piwko by forsa była przy Tobie,
Piwko by sie marzenia spełniły,
By cały swiat był dla ciebie miły"

Tego i jeszcze wiele innego życzę Ci... STO LAT :D

Awatar użytkownika
majorowa
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

20 wrz 2008, 15:57

SANDRUSIA)), a co to za święto. Na gg widzę opis że kwiaty dostałaś, wchodzę na tt a tutaj życzenia? Domyślam się, że jesteś rok starsza :ico_haha_01: Jeśli tak to STO LAT!!! Wszystkiego najlepszego i dużo uśmiechu.

eve.ok, dzisiaj chyba Twoja wizyta u specjalisty była. Jak tam Twoje serduszko? Mam nadzieję, że wszystko OK.

mikusia, Ty zimowe zakupy robiłaś a u mnie dzisiaj upał. Oscarek był od rana na krótki rękaw na dworku a teraz śpi przy otwartym na oścież oknie a ja się opalam w ogródku :ico_brawa_01:

Dziewczyny, wczoraj mój Tomek zrobił mi niespodziankę. Przychodzę z Oscarem z parku a na stole koperta, zaglądam do środka a tam bilety na Kanary z datą grudniową :-D Jedziemy na tygodniowe wczasy przedświąteczne z moim tatą. Jestem taka szczęśliwa. Tak bardzo kocham mojego męża... zawsze spełnia moje marzenia. Wiedział, że pragnę wrócić na Lanzarote i że chciałabym zabrać w to miejsce mojego tatę. :ico_oczko:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2008, 17:36

Majorowa cieszę się twoim, waszym szczęściem :)

U nas pogoda... szkoda słów. Nawet zrezygnowaliśmy z naszego wyjazdu, nie było sensu, w pokoju to ja i u siebie mogę posiedzieć.

My w przyszłym roku chcemy gdzieś pojechać za granicę, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Wakacje... kiedy to było, ale w końcu kilka foteczek :-) - kilka innych na naszej klasie...

W Parku na Zamku w Łańcucie
Obrazek

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

My :)
Obrazek

Przy klubie...
Obrazek

Ja z siostrą :D Zgadnijcie jaka jest różnica wieku miedzy nami ? :)
Obrazek

Z wakacyjną miłością Martynki... z Maciusiem :P hehe pomijając fakt że to jej wujek...
Obrazek

Ja w Bieszczadzach
Obrazek

Na urodzinach mojej mamy, Marti ze swoją ciocią Ewą :)
Obrazek
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2008, 10:09 przez moni26, łącznie zmieniany 1 raz.

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

20 wrz 2008, 19:23

witam.. nawet was nie doczytuje bo nie jestem w stanie :ico_noniewiem:

przejrzałam tylko fotki i musze powiedzieć że Martynka wygląda jak dziewczynka 3 letnia :D :D

a teraz ide leżeć...
dziś w południe złapał mnie mocny ból w podbrzuszu z prawej strony.. i do tej pory trzyma.. tylko teraz już jest lekki :ico_noniewiem: wystraszyłam się troche bo nie wiem co to może być.. wyrostek? jajnik? co tak cholernie mocno może boleć? :ico_placzek: :ico_placzek: ide leżeć...

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

21 wrz 2008, 00:08

mikusia, zdrowka kochana
moni26, dziekuje za zyczonka nie wiem czemu dzis wszyscy pisza ale moje urodzinki sa dopiero jutro a wlasciwie juz dzis heh 21 :ico_olaboga: matko juz samam nie wiem ha ha imprezuje od piatku w piatek byla gowna imprezka urodzinowa :) dzis rano moj L poszedl do pracy a o 9.00 obudzil mnie kurier przyniusl mi piekne kwiaty :) wiec cudownie zaczety dzien moj ukochany to potrafi mi zrobic niespodzianke :-D
majorowa, Tomus tez widze sie postaral :) super ze znow sobie wakacje zrobicie odpoczniecie zrelaksujecie sie :ico_brawa_01:
ok ja zmykam kochane buziaki

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

21 wrz 2008, 08:59

cześć dziewczyny. Dziś lepiej.. czuje tylko leciuśki ból jak siedze, ale tak to ok.
Jak tylko mnie zacznie boleć to pojade na pogotowie :ico_noniewiem:

sandrusiu STO LAT! STO LAT! Obrazek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”