Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.ZYCZę JA
Przaszam że niespojrzałam w kalendarz,ale o urodzinkach to pamietam---ale będzie się działo podwójna impra i kac!
U nas nocka cała przespana z tym że Emi wczoraj wcześnie poszła spać i dzisiaj już przed 7 się obudziła. Ale i tak nieźle
Idę zaraz postawić wodę na kaszkę i przy okazji zaparzę kawusię. Jako że jestem tutaj dzisiaj pierwsza więc zrobię więcej Jeżeli któraś będzie chętna to bardzo proszę
[ Dodano: 2008-02-06, 07:40 ]
Dobrze że mnie coś ruszyło i sprawdziłam...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNEJ SOLENIZANTKI - MAJECZKI. SKARBIE ROŚNIJ DUŻA I NIE DAWAJ SIĘ ŻADNYM CHORÓBSKOM ANI ALERGIĄ BUZIAKI OD CIOTKI I EMILKI :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
Nocka w całosci przespana do 6 dostał picie i saplismy do 9 beatris75, my jestesmy twarde babki z Aga i bar mleczny uwazamy za zamknięty
A Ami cos dolega,ze się tak budziła czy zębole??
Aga26, dobrze ze u rodziców tez możesz klikać,ha ha
Własnie mi michas wysypał połowe chrupek na podłogę i ma ubaw dobrze że jestem przed sprzątaniem!