hej dziewczynki
dopiero teraz zaglądam bo jakaś zmęczona jestem i pupa mnie boli,że ledwo siedzę,wyszły mi hemoroidy wczoraj i boli bardzo dzisiaj A wysłałam do apteki żeby mi kupił jakieś czopki a w aptece baba mu nie chciała sprzedać chciałam Hemorectal (bo takie brałam pod koniec ciąży z Hanią i na początku karmienia),a babka powiedziała,że mi nie sprzeda bez recepty lub muszę się skonsultować z lekarzem a gdzie ja zadzwonię po 14?? jak w przychodni nikt nie odbierał-lekarz rodzinny,a gin przyjmuje od 15.30 a mam nr tel tylko do niego do gabinetu i tak się męczę od wczoraj,nawet drugi dzień się nie wypróżniałam chyba ze strachu że będzie bolało kazałam mu iść do drugiej apteki i nic nie mówić że dla ciężarnej tylko niech mu sprzeda to powiedział,że kasy nie wziął bo zapomniał (a w tej by wziął na kreskę bo się zna z babką)
jutro jak do mamy będziemy jechać to od razu wygonię go do drugiej apteki po coś na te hemoroidy chyba,że wy znacie jakieś sposoby żeby nie bolało?
markotka zdrówka dla mamy i sporo kupiłaś na allegro mnie to czeka po niedzieli
Koroneczka jaki ty masz dar wymyślania nowych potraw
patrycja_g nie dziwię ci się,że jesteś wkurzona...sami mówią,że poród sn to duże zagrożenie a zaświadczenia nie chcą wydać oby prywatnie udało ci się coś załatwić
mama Izuni koniecznie obejrzyj pkole do jakiego ma iść Iza,nie ma co w ciemno puszczać
a co dalej to już nie pamiętam
co do depilacji to ja mówię nie,za bardzo mnie bolało i wolę tylko golenie maszynką
ja dzisiaj się wyspałam nawet,o dziwo tylko raz wstałam siku i spałam do 8.30