Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

17 gru 2007, 23:41

Kamilka Madzia śliczne choinki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Astrid ja niestety nie znam przepisu na taki jogurt

Frydza dla Wikusi za ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A Emi się zbuntowała i nie chce spać, jak na złość, bo jutro musimy wcześnie wstać. A do spanai jej teraz nie zmusze. Leży w łóżeczki i w najlepsze opowiada z misiami :ico_olaboga:

astrid
Maniak forumowy
Maniak forumowy

17 gru 2007, 23:43

Na mojego dzialaja kolysnaki jak juz sam nie chce spac, mąz mu spiewa i dziecko odpływa, może wypróbuj :-)

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 gru 2007, 00:44

Matko!!! Wy juz tyle dajecie dzieciaczkom a ja sie czaję. Co prawda ze słoiczków mu nie żałuję. Jak cos miesiącami pasuje to zaraz kupuję, ale takiego domowego to nic nie jadł. Ale jutro ugotuje ziemniaka i brokuła. To będzie nasz pierwszy raz. W sumie nie wiem czemu tak sie czaję, skoro w tych słoiczkach tyle składników. Ale jakos takie mam głupie wyobrażenie, ze ja cos źle dam i będzie klops.

Astrid nie znam takich przepisów niestety. A dla Arusia oczywiście buziaki i życzonka ode mnie i Tomka.

Brawa również dla Emi i Wiki za ząbki.
Dominika widzisz jak nasze maluchy jednak do siebie pasują, nawet na zęby razem czekają hehehe. Może jednak cos będzie :ico_oczko: ?

Lucy spakowana? Numer polski będziesz miała ten sam co ostatnio? Zastanów się kiedy znajdziesz dla nas czas. Ja wyjeżdżam na same świeta. A wczesniej i później będziemy w domku.

[ Dodano: 2007-12-17, 23:46 ]
A w ogóle to sobie przypomniałam o tych palaczach u Jaśnie Pani i o tych ludziskach od Astrid i jestem w szoku. Ale historie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 00:59

hej hej

dzieki za komplementy dla leoska

brawa dla wikusi i emilki za zebolki hihi

jasnie pani widze ze namietnie wyczkujesz pierwszych kielkow w paszczy luski hihi

astrid ja tez nie pomoge

kamila ja dzis ogladalam mamo to ja.. i tam polecali barszczyk czerw ugotowac, wiec ja na wigilie zrobie leoskowi jupi!! i nawet ziele ang i lisc lurowy, sol i pieprz do tego :ico_szoking:

jutro leos sprobuje szpinaku z ziemn ze sloiczka hihi
i szykuje sie na miesko ... hihi poczekamy na tate. niech in zapoda synusiowi swoje ukochane jedzonko hihi

jasnie pani pamietasz jak polecalas mi kaszke na spokojny sen? planowala ja zakupic.. a dzis okazalo sie ze jestem mega kołkiem (nie po raz pierwszy) od czwartku podaje leosiowi kaszke a dopiero dzis zauwazylam ze kupilam wlasnie ta na sen :ico_puknij:

lucy a ty kiedy lecisz? pytam kolejny raz.. zakrecona jestem.. to juz jutro??

dziewczyny zrobilam dzis salatke ANi z zupek chinskich.. jest swietna hehe
jutro przyjezdza kumpela z dzieciakami hihi jupi!!!!
Aniu wlasnie gdzie jestes? jak tam nasze spotkanie? mam nadzieje ze nada aktulane hihi

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2007, 10:11

dzien doberek!!! :-D :-D dlaczego im dluzej spie tym mniej sie wysypiam??? I wogole nie wiem, czemu mam dobry humor, skoro moj maz ma chorobowe i bedzie mnie do konca roku wkurzal hehehe, chory na zgnile pomidory :-D :-D
jasnie pani pamietasz jak polecalas mi kaszke na spokojny sen? planowala ja zakupic.. a dzis okazalo sie ze jestem mega kołkiem (nie po raz pierwszy) od czwartku podaje leosiowi kaszke a dopiero dzis zauwazylam ze kupilam wlasnie ta na sen
zakrecona na maksa :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
dziewczyny zrobilam dzis salatke ANi z zupek chinskich..
to super bo tez mam zamiar ja zrobic
Dominika widzisz jak nasze maluchy jednak do siebie pasują, nawet na zęby razem czekają hehehe. Może jednak cos będzie
taaqa, ciekawe co na to by powiedzial Franczesko - narzeczony Luchy :-D :-D
Jasnie Pani nie dalam kupnego tylko w sloiczku bobovity jest takie danie cos tam z indykiem nie wiem ale jest po 6 miesiacu.
aaa to juz jedlismy :ico_oczko: myslalam, ze taki zwykly :-D :-D

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 gru 2007, 10:47

Elou, melduję że jestem, ale weny do pisania jakoś brak... Ups, alarm z łóżeczka, napizę więcej jak Helenka utnie sobie komara.

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2007, 10:54

Witam.
Ja mialam w planach nie robic dzis NIC. Ale przpomnialo mi sie ze ciasto na pierniki mam zrobione i skisnie..Ze odkurzyc musze, doprawic zupe.. I mam wizyte tescia po poludniu :ico_noniewiem: cudownie.. zapowiada sie piekny swiateczny dzien.. :/
Wyszukalam płyt z jakimis wesolymi klimatycznymi pioseneczkami.. Moze mi pomoga!? Zobaczymy.
Milegodnia - leniwego!

astrid
Maniak forumowy
Maniak forumowy

18 gru 2007, 11:13

witam i ja, ja rowniez doslownie na chwile i zmykam do miasta, Areczkowi jedzonko kupic nie wiem jakie miesko tym razem wybrac hmm pomysle w sklepie.

Buraczki a raczej barszcz jak pisala Madziorka daje, nie dorpawione co prawda ale daje buraczki są malo alergizujace i dzialaja jak jakies dziecko ma problemy z kupa. Moj w ogole strasznie lubi.

Jasnie Pani ja ci powiem prawde ze tych pomidorów sie troszke boje dac bo te zimowe to chyba duzo chemi maja co? a sprawdzonego źródla brak. No nie wiem a jak Ty myslisz?

JUli milego sprzatnia, my tak z mezem codzien po trochu cos aby sie nie namnozylo za duzo a w sobote to juz typowo jedzenie szykujemy.

A 27, 12 jade do leszna robic remont CZAD :-) :-) :-)

A mialo byc krótko....

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 11:23

CZESC :ico_noniewiem: jakos mi cos nie tak samopoczucie do nonono :ico_noniewiem: mam to w nonono dzisiaj nic nie robie,jutro tez jest dzien :ico_noniewiem: DZIEKUJEMY za gratulacje :-D I DLA EMILKI WIELKIE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-18, 10:30 ]
DLA KOCHANEJ STRONGWOMEN I CHOMICZKI LUSI Obrazek

BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 gru 2007, 11:32

cześć dziewczynki!!!! :ico_buziaczki_big:
wpadłam sie przywitać!!! znowu mam mnóstwo pracy, a wdomku upragniony i wyczekany mężuś więc brakuje mi czasu na tt :ico_wstydzioch:
brakuje mi was więc musiałam chociaż zajrzec pomimo tego że właśnie mam kontrolę w papierach :ico_olaboga: ale jakoś mi to zwisa, jestem dziś mega niewyspana i wszystko mi jedno.... :ico_spanko:
Foteczki chwale hurtowo !!! cudnośći :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i brawa dla Wiki za drugiego ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i dla Lusi za stanie :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_szoking: coś podobnego....
moja Kali ledwo siedzi :ico_noniewiem:
Madziorka świetne zimowe foteczki , Leoś w kombinazonku bomba! :ico_brawa_01:
dobra muszę pędzić, bo zaraz tu przyjdzie ta baba co mnie sprawdza :ico_zly:
miłego dzionka :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-12-18, 10:34 ]
aaaa i jeszcze brawa dla dla Emi za ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”