Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

26 paź 2008, 16:11

my juz po kinie ...
było fajosko .... Doris szlam jak Kuba spał wiec poprosiłam kolezanke zeby z nim 2 godzinki posiedziała....

Zborra ja bym im nic nie pisała ... szkoda czasu ... jeszcze pozniej by sobie o Tobie przypomnieli i niewiedziałabys czy to nie z grzecznoscoi .... a jaka ksiazke czytasz??

Kamizela no to powodzienia w UK ... marzec /kwiecien to niedaleko ...a jedzieci razem czy D pierwszy /.....

ide sie walnac na kanape hihihi
moje dzieci maluja :)

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 16:31

A jednak udało mi się jeszcze zajrzeć :ico_haha_01: D. jeszcze nie ma a małego ciocia wzięła na spacer :ico_haha_02: Jeszcze mam chwilę spokoju.

zborra ja bym im nic nie pisała ... tylko bym była dla nich taka obojętna i bezpłciowa i tyle. Po co mają wiedzieć, że zdołali ci zrobić przykrość, niech myślą, że wcale aż tak brdzo się nimi nie martwisz ... przynajmniej tak mi się wydaje ...

A jesli chodzi o plany sylwestrowe to takowych nie mam .... Mój szwagier pewnie zaszaleje i w domu będzie głośno :ico_olaboga: Nie wiem, w zeszłym roku pojechaliśmy z małym do moich rodziców, oni z kolei poszli i dziadków a my robiliśmy za niańkę, było spokojnie i cicho. W tym roku pewnie też nie zaszalejemy, szczerze mówiąc to ja tak odwykłam od wszelkich zabaw, że nawet nie mam na nic ochoty :ico_noniewiem: 10 stycznia mam wesele kuzyna i też chyba nie pójdę, bo co, sama ? D. już nie będzie...

Kuika no D. najpierw leci sam 2 stycznia, a my dolecimy później, tylko jeszcze nie wiem ile to później potrwa :ico_noniewiem: :-)

I jeszcze o tych znajomych ... Ja naprawdę mam jakąś komfortową sytuację bo w sumie mam kilka koleżanek, takich z małymi dziećmi, no i siostrę do której zawsze mogę pojechać na kawkę, jedną kumpele mam nawet w tej samej bramie tylko na 3 piętrze :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 17:26

Kamizela tylko pozazdrościć...widać są ludzie, którym się udaje..i tacy popaprańcy jak ja...więc dzięki za rady, macie chyba rację...nie dam im poczuć, że mnie to tak zabolało...
KUlka teraz akurat nie czytam nic...a pisałam o książce "samotność w sieci"...
no ja też odwykłam od wielkich imprez sylwestrowych...trudno nie było, bo nawet nie przywykłam do nich :ico_haha_01: bo nie byłam...heheheh...ale zawsze mi się marzy tylko nigdy nie ma towarzystwa...

byliśmy chwilę na spacerze...ale zimno u nas strasznie i wieje jak diabli...Nutka na łabędzie "gę gę" wołała i nie chciała wracać...zdjadła zupę, wypiła mleko i poszła spać...
a ja się znów spinam i złoszczę i nerwy mi puszczają...nie wiem już jak się mam uspokoić....

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 paź 2008, 17:39

my na spacerku w 3 bylismy,zimno i nieciekawie ale spacerek sie odbyl,przyjechala na kawe kuzyka A. i jak wychodzila to Maya tez isc chciala wiec sie ubralismy i wyszlismy....wogole to ta jedna z tych "fajnych"znajomych jest w ciazy nam A. kuzynka zdradzila no i mi sie bardzo przykro zrobilo,bo ja tez bym chciala ale nie moge :ico_placzek: .....i zla jestem na caly swiat zamiast sie cieszyc ich szczesciem :ico_placzek: :ico_noniewiem:

Zborra,no olac olac oczywiscie.....a bal,taki prawdziwy cos jak studniowka mi sie marzy tez ale nici z tego na dluuugo.....

wogole chyba jakies plany nam sie na swieta rysuja...bo A. kuzynka z mezem pierwszy raz nie leca do PL na swiata i moze razem bedziemy z tym ze ja to tak niepewnie ten czas widze bo skoro na listopad mam to usg to jakby chcieli jakis zabieg czy operacje zrobic to pewnie przed swietami wlasnie i co jak w domu nie bede? :ico_olaboga: :ico_placzek: .......

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2008, 18:03

dziewczyny mały mi sie poparzył..sa bable = dotknal płyty raczka ............dwa paluszki - chchłodziłam, raczka w gorze - przeciwbolowe podane... :567: :567: :567: :567: :567: płacze razem znim ..a szafki podniesione niz standart o 8 cm ..... ale podszedł - mowie ze siiii zawsze odchodził..a on pac na płyte ..i w płacz ........ teraz przestał .. siedzi bajki z tata patrzy - co moge mu jeszce podac??

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 18:22

witam, nie wiem co u was

wrocilam, odpoczęłam :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 paź 2008, 18:23

jejka Gosia nie wiem,panthenolem psikalas?moj brat tak kiedys dlon sobie polozyl cala na plycie i jak go zabolalo to zacisnal i tylko panthenlem robili i wsio dobrze...tylko to tak bedzie bolalo :ico_olaboga: .....najlepiej zabawic zeby nie myslam i psikac.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 18:25

Glizdunia nawet nie myśl w ten sposób!!! będzie dobrze i będziecie mieli miłe święta! zobaczysz!!!
wiesz...ja zawsze też miałam zazdrość w sercu jak ktoś był :ico_ciezarowka: a ja nie...
Gosia :ico_olaboga: a nie masz preparatu na poparzenia? pantenol? na pewno trzeba ochłodzić...no nie wiem co można...wiem, że tribiotic na pewno, ale czy dziecku?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 18:26

GLIZDUNIA, Ty poczekaj na to USG i wtedy będziesz myśleć jak to będzie w święta! Kobitko ty sie już połozylas w tym szpotalu mimo, ze nie znasz diagnozy!!! wyluzuj kochana.
a dlaczego w ciazy nie mozesz tereaz byc?? skoro chcesz to czas zaczac staranka :-D

ide czytac dalej

[ Dodano: 2008-10-26, 17:29 ]
plany sylwestrowe?? Jak to mój tata mówi: BAL PRASY :ico_haha_01: czyli w domu w kapciach przed TV i gazetką w łóżeczku :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 18:29

Doris hej hej! jak było???

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”