hej dziewczęta z brzuszkami i z dzidziusiami
moje skurczybyki wczoraj przeszły po relaksujacej kąpieli o zapachu miodu i mleka
ależ sie wyleżałam, od razu ulga
woda oczywiscie ciepła a już tak tęsknię za gorętszymi
no ale niebawem znów bede mogła, leżałam tak długo ze Majka juz sie doczekać nie mogła kiedy wyjde i wcisneła mi sie do wanny
a przynajmniej sie pochlapała ze mną troszku
i powoli sie przyzwyczaja do duzej wanny
szkieletorek, wyglądasz pięknie w ciąży
a pokój Lili też śliczny, kolor cudowny
i ubranka już naszykowane
Więc za złe sformułowanie przepraszam
no co ty nie przepraszaj, za co
źle ci gin pewnie wytłumaczył co ma na myśli
ale mógł ci powiedzieć na jakiej podstawie twierdzi ze za dwa tygodnie urodzisz
ja miałam rozwarcie na jeden palec od 35 tygodnia i szyjke miękką i skróconą a urodziłam Majkę jeden dzień po terminie w 41 tygodniu, wiec różnie to bywa, czasem wszystko pozamykane a raptem coś peknie i sie jazda zaczyna
a czasem wszytsko wskazuje na szybki poród a sie przeciąga w nieskończonosc
Sandusia trzymam kciuki za Ciebie tym razem, wykracze moze że do piątku bedziesz tuliła synka
ja sie szczerze wczoraj wystraszyłam, bo skurcze mnie meczą od jakiegoś czasu ale wczoraj to była jazda bez trzymanki, wymiotować mi sie strasznie chciało
wiec dziś postanowiłam isć na ostatnie zakupy, musze dokupić to czego nie kupiłam wczoraj i spakować wreszcie torbe do końca
bo jeszcze wyjade bez torby spakowanej
[ Dodano: 15-09-2011, 08:56 ]
Ja własnie wracam z komisariatu policji bo ktos z mojego auta ukradł w nocy tablice rejestracyjne i listwy chromowane. Teraz czekam do 8 ide zgłosic to w spółdzielni i jadę do mamy. Ale mam nerwa z rana.
jak nie urok to srrrrr...... zawsze coś
zawsze pod górke
wstałam do Majki posadzić ją na nocnik, a Haker zwinoł mi szynkę z bułki
dobrze ze bułke zostawił