Hej kochane...
Nie odzywałam się bo czasu mi trochę ciężko znaleźć - Bartek pracuje do późna, jeszcze go nie ma, ja sama zajmuję się panienkami
uwielbiam to zdecydowanie!! koleżanki mnie troszkę odwiedzały, ja siostrę np. dziś...
Na Wszystkich Świętych zostaliśmy tu, był cmentarz - zawsze palę białą świeczkę na opuszczonym grobie dziecka - ale w Lesznie trudno o taki grób - rodziny się opiekują, mieszkańcy itd. więc znalazłam najbardziej pusty i tam zapaliłam
Pogoda piękna była... obiad u teściów (coraz mniej mnie drażnią, niemal w ogóle - szooook
) i już!
Edulitka, nie martw się tak już jest, moja Aga miała czarne zęby od kiedyś popularnego Kinder Biovital (nie wiem jak teraz), Patryk po niej i pewnie po butli mleka w nocy... Teraz piękne białe mają, ja za to miałam ok a max krzywe
Lili w nocy nic nie dawałam bo nie budziła się, Rozi odkąd skończyła 2 miesiące przesypia noce - więc też nie daję nic, zresztą nawet jak się budziły to nie wpadłabym, że pić chcą, ja w nocy nie piję to i trudno byłoby mi się domyślić
Anetko - i jak?? wyniki już są kochanie??
Kasiulka - brzuszek super, fajnie że bardzo mało tyjesz w ciąży ślicznie wyglądasz
Konrad jak zwykle słodki
Iwciu - jaki dół?? może czegoś potrzebujesz, może coś się stało?? czy tak po prostu dół, jakich ja np. mam kupę ostatnio - np. widziałam dwie piękne dziewczyny po dwudziestce, siostry i zaczęłam zastanawiać się czy mi dane będzie zobaczyć moje córki takie razem, dorosłe... czy i ja i one będziemy miały tyle szczęścia...
Felicity - przybij piątkę
teraz to już mi nie wmówisz, że aniołkiem jesteś co??
Maziu - jak Martynka zniosła wizytę??
Chloe - ja Cię rozumiem z tym - nic mi się nie chce, dot. pracy
bo mi to nawet wracać tam się nie chce
No i dla Oli od Mosob, buziaki
- spóźnione a jakże u mnie to norma