A ja dziś tak późno zaglądam

więc króciutko będzie i tyle co zapamiętałam
Kupiłam te pampersy wciągane i jestem super zadowolona,nie myślałam że one takie fajne są i super przylegają do ciała,były po 35.99zł
Dla mnie też są super, tylko że ja kupowałam po 39,99
Dziewczynki fotki swietne,
majandra Maciuś prześliczny na fotce w podpisie-zarąbiste zdjęcie

A na tych fotkach "rodzinnych" nie wiem czemu ale przypomina mi mojego Olka
Eve zdjęcia z palcu zabaw bombowe widać radoche w oczach Szymcia

, kurcze że też w Polsce nei potrafią zrobić takich miejsc

, Olek też uwielbia zjeżdzalnie ale ja tak jak majandra boję sie go tak samego zostawiać, w ogóle wydaje mi się czasem że nie wierze w umiejętności mojego dziecka i ciągle go asekuruje

Chyba trzeba to zmienić bo przecież on całkiem nieźle sobie radzi.
Ewasiek widziałam twoje foty na naszej klasie też są super, szczególnie te "w wiklinie" pięknie razem wyglądacie, zaraz jeszcze przejrze te na picasa. Wiesz że Michaś wygląda na starszego ? I ma ładniutkie oczka
Kicia czyli razem odliczamy dni do początku września

ty w oczekiwaniu na Ł a ja w oczekiwaniu na urlop

dla Kacperka za kolejne zębole
Kocura a wiesz że od jakiegoś czasu Twoja Zuzia jest jedyną kobietką na wątku

Zaraz chłopaki zaczną się o nią bić

Zniknęła nam Nelcia, Karolinka, Hania, Marcelinka, Lenka

Może Zuzi uda się przywołać koleżanki
Musze wam napisać że Olek powoli wraca do formy

najważniejsze to że znowu sam zasypia w łóżeczku,apetyt znowu zaczyna dopisywać, potrafi się bawić bez marudzenia (w czasie choroby było to nie do pomyślenia) , jest uśmiechnięty i widać że choroba już za nami

Cholernie się cieszę.
[ Dodano: 2008-08-14, 22:30 ]
Eve masz rację że zdjecia Ani Pawlety są cudne , mnie po prostu rozbrajają nie mogę sie napatrzeć, na tych fotach wszyscy są tacy piękni, oj marzeniem jest taka sesyjka. Możeby tak na roczek sobie walnąć coś takiego, mmmmm trzeba pomyśleć, i jeszcze sukcesem będzie znaleźć takiego fotografa