wpadaj z wiadomosciami od asi i z pepkówkaasika82 pisze:no to spadam i pozdrawiam może jutro wpadnę na różaniec do was znowu ! narka i pozdro!!!
no ja przy matim tez bylam w szoku bo ja mialam 2800 jak sie urodzilam a krzysiek tez byl nie duzy i teraz drobny jest a tu prosze jaki coolo wyszedł ,za to teraz caly tatus z postury szczuplutkiMyszka_ pisze:ja byłam niemal pewna, że dzidziuś nie będzie wielki
ja się mała urodziłam a Piotrek w "normie"
dokladnie zdrowko najwazniejszeMyszka_ pisze:najważniejsze żeby był zdrowy no i aby w końcu się urodził
edit53 pisze:dokladnie zdrowko najwazniejsze
edit53 pisze:no ja przy matim tez bylam w szoku bo ja mialam 2800 jak sie urodzilam a krzysiek tez byl nie duzy i teraz drobny jest a tu prosze jaki coolo wyszedł ,za to teraz caly tatus z postury szczuplutki
edit53 pisze: to tak jak mi powiedziala polozna hehe oby tak bylo i teraz.ja sie pocieszam ze twarde jestesmy i damy rade
mamamonia pisze:to tak jak mi powiedziala polozna hehe oby tak bylo i teraz.ja sie pocieszam ze twarde jestesmy i damy rade
Dziewczyny czy któraś z Was to ma?:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=341185865
Zastanawiam sie nad zakupem.
Myszka_ pisze:moja koleżanka jak urodziła 2 dziecko, to mały wazył 3760 a ona 1.58 m i szczuplutka a jej mąż też nieco ponad 1.70 m a tu taki wielkolud
Myszka_ pisze:skąd u mnie tak duuuuży ludzik? Tym bardziej, ze jem raczej zdrowo i "normalnie"
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Dorothysam, Marthaicele, Racheldon, SusanTaw i 1 gość