Dobry wieczor
Moje kochane dzieciateczko sobie spijusia,jakos szybko ostatnio zasypia ale to moze zrozumiale bo jest w ciagu dnia bardzo zywa i aktywna i spi tylko (dzisiaj spala od 12 00 do 14 00) i ladnie mi zasypia wypije tylko herbatke ja ja delikatnie pobujam i klade do lozeczka i juz spi sobie spokojnie.Oh ciesze sie ze tak jest bo jednak spanko tez duzo robi dla takiego malego bobasa i pomaga odpoczac i mala nabiera nowych sil na kolejne dni
A ja dzisiaj kosilam trawe na naszym ogrodku z przodu i na ten rok mam z trawa spokoj,teraz tak slicznie wyglada taka krociutka

Pozatym moja tesciowa przyszla jak bylam w trakcie koszenia tej trawy i caly ogrodek mi powyplewiala..

Nie jest zla kobieta ta moja tesciowa,czasami sobie mysle ze troche tez lezy we mnie ze nie potrafie sie tak jakos calkowice otworzyc przed nia bo np.boje sie ze bedzie miala wiekszy wplyw na Nicolcie niz ja.. a niepotrzebnie.. bo to ja jestem mama i ja bede miala decydujace i ostatnie slowo a nie babcia

No ale zobaczymy jak to sie wszystko pouklada..
A teraz zamiast kolacjii jem sobie gruszki takie z puszki w sosie super dietka

I ciesze sie ze nie musialam plewic bo nie cierpie wyrywac tych wszystkich chwastow i czasami fajnie jest miec tesciowa pod reka..
I ciesze sie tez bo jak teraz bylam u lekarza to nie przytylamani kg.. tylko nawet okolo 2 kg schudlam,a glodna nie chodze

I mam troche ruchu i spalam te kalorie a moja fasolka ma sie przy tym dobrze i jest Ok.
Maggie pomysl sobie ze juz niedlugo i ten bajzel

sie skonczy i bedziecie na swoim,nowe mieszkanko,i napewno bedzie nowy (drugi) dzidzius wiesz tak ci powiem ze na tamtym starym mieszkaniu jakos nam nie wychodzilo z dzidziusiem... A jak sie przeprowadzilismy na nowe to odrazu wszystko sie udalo i mamy Nicole a za niedlugo druga dzidzie

Kuzynka mojego meza powiedziala ze Na nowym gniezdzie (czyli mieszkaniu) zawsze wychodzi

A ona cos o tym wie bo na swoje dziecko czekali z mezem 4 dlugie lata

Ale udalo sie,a moja sasiadka starala sie z mezem o dziecko 10 lat

No tak bywa czasami
A ja teraz pobede na TT i tez zmykam za niedlugo do lozeczka