01 mar 2011, 21:15
nie ma co braw bić, po prostu akcja równa sie reakcja - spontaniczne słowa.
Przeczytałam i uważam, że chyba koleżanka już nie raz zaglądała na to forum z różnymi pytaniami, forma wypowiedzi podobna
a tak poważnie, skoro chcesz profesjonalnej odpowiedzi to serio idź do profesjonalisty w tej dziedzinie i nie pisze o kims kto prowadzi solarium, a o dermatologu, który zna się a skórze i działaniu słońca i lamp solarnych na skórę plus ginekolog znający się na ciaży.
A co zrobisz??? Ja osobiście nie chcę wiedzieć i nie dlatego, że sama dziś jestem w ciaży, po prostu nie chce wiedzieć, że są jeszcze tak nieodpowiedzialne osoby. Fakt nie ma głupich pytań, są tygo głupie odpowiedzi, a co lepsze Twoje są najgłupsze, bo skoro nie oczekujesz odpowiedzi czy to od Kinga łódź czy innych osób to co robisz na forum???? Myślisz, że profesjonalista od tego typu spraw czeka, aż jakas niedoświadczona dziewczyna (mniemam że jesteś młoda i wierzysz nadal w Świętego Mikołaja - przepraszam sarkazm, jeżeli rozumiesz) zapyta o cos co jest zrozumiałe dla każdej powaznie myślącej kobiety oczekującej a nawet dopiero planującej ciążę?????????