AniaZaba, ale śliczności ten Twój synuś, jakie ma fajne policzki-chomiczki

Ja też się właśnie kapustą poobkładałam

Jutro mamy wizytę położnej.
ku mojej radości odpadł już pępuszek

AniaZaba, ale śliczności ten Twój synuś, jakie ma fajne policzki-chomiczki
ku mojej radości odpadł już pępuszek
mam cycki rozmiaru chyba XYZ
to może przez to straciłaś pokarm...ja obwiazywalamsie na scislo pielucha tetrowa
ach ok, nie twierdze, ze zle dziewczynom doradzach, jesli tak to odebralas to przepraszam.u mnie pokarm nie zanikł, więc ja dlatego polecam, oczywiście też nie stosowałam kapusty naokrągło, tylko w czasie nawału pokarmu.
tak tak, bo ja w tym celu nosilam kapuste w staniku, bo polozna mi nie powiedziala, ze sa tabletki tylko o kaspuscie mi powiedziala wiec troche bylam na nia zla jak sie dowiedzialam od gina o tabletkach, bo nie potrzebnie tak sie meczylam, bo bol byl okropny, nie mozna bylo wytrzymacto może przez to straciłaś pokarm...
kurcze nie wiem jak to si epo polsku nazywa, ale ja pijam piwo takie Malzbier polecane dla kobiet w ciazy i w czasie pokarmu, polozna mi mowila i gin tez wlasnie, ale nie wiemm jaki jest odpowiednik polski a wiem ze i w Pl takie jestkurcze dziewczyny jak zwiększyć ilośc pokarmu?????
nie odebrałam tego takjesli tak to odebralas to przepraszam.
ha, ja wczoraj nad tym samym sie zastanawiałam... piję herbatkę na latkację hipp i młodego ciągle dostawiam, jak tylko chce, a chce duuużooo.kurcze dziewczyny jak zwiększyć ilośc pokarmu?????
to fakt, ja karmi piłam przy UliBlanka26, znalazlam to piwo karmelowe
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość