yyy...ale dziewicze lody przełamane, na początku troszki bolalo ale potem juz nie ;))
no proszę, czyli już masz za sobą ten pierwszy drugi raz
- kiedy mozna sie kochac po naturalnym porodzie? z jednej strony juz sie nie moge doczekac, tyle poscilam
a z drugiej sie boje ze bedzie bardzo bolalo
ja nie wiem, książkowo to po 6-8tygodniach, ale wiele dziewczyn decyduje się na to wcześniej. Pewnie też zależy od tego jak się długo krwawi. Ja też już chciałabym pokochać się z mężem, jakoś libido mi nie spadło przez zmęczenie i troski, ale jak coś tam próbowaliśmy w sobotę wieczorem, to potem znów zaczęłam krwawić w nocy, więc wolę jeszcze troszkę odczekać, przynajmniej z tydzień, żeby mieć pewność, że nie będę miała czerwonej niespodzianki później
i kiedy mozna zaczac cwiczyc? musze sie pochwalic ze dzisiaj sie zmiescilam w dzinsy sprzed ciazy.. wprawdzie tylko w jedna pare i to najluzniejsze ale zawsze cos
chcialabym zaczac juz cwiczyc po trochu bo czuje sie na silach ale boje sie, zeby czegos sobie nie nadwyrezyc..
moja mama radziła, żeby odczekać te 6tygodni, żeby sobie nie zaszkodzić, bo mówi, że do niej do pracy (a pracuje w poradni chirurgicznej) przychodzą dziewczyny z przepuklinami itp. bo za wcześnie coś dźwigały i się przemęczały. No ale brawo, że weszłaś w swoje spodnie
. Ja w sumie na drugi dzień po porodzie już je wkładałam, a tydzień po już poodkładałam wszystkie ciążowe ciuchy, bo w ogóle ich nie potrzebowałam, a zalegały w szafie
U nas nocka super, dwie pobudki na jedzonko. Tylko się zastanawiam czemu czasem tak mój malec ma, że sam się odstawia od cycka bo przyśnie, więc ja go odbeknę, czekam jeszcze jakieś 10-15min, on nadal kima, więc go odkładam i zaraz ryk, bo on sobie przypomniał o deserku i znowu do dwóch cycków trzeba go dostawić... czemu nie może się najeść za pierwszym razem, tylko tak na raty? Wasze dzieciaki też tak mają? To trochę uciążliwe, bo chce z nim gdzieś wyjść, a on za moment mi już wyje, że jednak głodny
[ Dodano: 22-08-2011, 09:57 ]
A tak w ogole bardzo malo dziewczyn jest aktywnych ostatnio, co sie dzieje z Tosia, In.Your.Mouths? Jakos nam tak watek przycichl
też ostatnio o tym pomyślałam, poginęły nam gdzieś dziewczyny
A zapomniałam Agus śliczniutki ten Twój syneczek... taki do schrupania. Oczka ma cudne