no ja jutro wybieram się do gina i muszę się dowiedzieć kiedy mam sie spodziewać @ ale kiedyś słyszalam ze jak się karmi piersia to jej nie powinno być
a tak wogóle to jak z waszym karmieniem bo ja ciągle na cycusiu i tylko herbatki z koperku od czasu do czasu daję
[b]Pruedence[/b kochana trzymaj sie skarbie mocno trzymam kciuki żeby wszystko dobrze sie skończylo bądź silna i nie poddawaj sie aa modlitwa dużo pomoże
co do sexu to ja kompletnie nie mam ochpty a bez tego następnego dzidziusia nie będzie mimo iż byśmy chcieli ale nie zmuszę sie przecież
kombinezon juz mamy i właśnie będziemy go testować bo w piatek wyjeżdżamy do zakopanego (na 4 dni) a tam zimno więc juz sie przyda - troszkę się balam jechać ale chcemy odpoczać i wyrwać sie z tad
ja zdecydowalam się na szczepienia finansowane przez NFZ i nic nie doplacalam niestety jest więcej kluć ale dzidziuś jest silny i przetrwal to straszyli mnie że będzie gorączkowal i będzie marudzil a nic z tego nie było
mi zostało 4 kg ale nie zamierzam ich zrzucać tyle tylko ze mialam rozmiar S a teraz jest M

ale mi to pasuje tylkoże muszę cqłą szafę ciuchów wywalić

a kupić nowe to nie tak szybko bo kasy nie ma
Wracam w środ więc do zobaczenia