Wiesz Renia, mojemu Norbertowi też oczka ropiały.. całe zaklejone miewał. Ja poruszyłam ten wątek tu na forum. Dziewczyny poradziły mi, że swoim mlekiem mu przemywać, wkropić. Zrobiłam tak i rzeczywiście pomogłoI musimy iść do okulistki bo kropelki nic nie dają a oczko dalej ropieje

Iwona, to przyszedł do Was facet założyć Wam polską TV i w końcu nie będziecie jej mieli? My z Rafałem też sobie założyliśmy przed Świętami bo już normalnie z nudów się tu umierało. Tym bardziej, że ja już nie pracowałam i tylko non stop na laptopie siedziałam

Ja zaglądam tu codziennie, ale żeby coś napisać to już dłuższa chwila, a w ciągu dnia to jakoś czasu tak nie maNo wlasnie cos grudniowe mamy malo pisza

Wczorajsza noc.. masakra.. Zwykle chodzę spać koło 0.00-1.00 bo mój mały zwykle o tej się budzi na karmionko. A wczoraj... karmiłam go koło 22-ej i tak mi pokwękiwał, bujałam go, tulałam bo nie mógł usnąć głębszym snem. Tak o 1 w nocy zapodał mi taką jazdę..

Tak to w ciągu dnia wychodzimy z nim na spacery dwu, nawet trzygodzinne. Śpi spokojniutko na dworku.
Iwona a pomoc mamy jest nieoceniona.. Twoja wyjechała a moja przyjechała. Jest u mnie od piątku i przynajmniej obiady jadam

Kiedyś napisałaś mi, że męża musisz ciągać do załatwiania spraw bo sama jeszcze nie znasz tak dobrze języka.. W moim przypadku to ja choć nie znam też za dobrze to i tak muszę sama radzić sobie z załatwianiem spraw bo mój Rafał to już w ogóle "niemowa"

I co wynikło z tego?a moj maz obliczyl ze juz mija mi 40 dzien po porodize wiec mozemy ....... ciekawe co z tego wyjdzie po takiej przerwie

My z Rafałem 3 tygodnie odczekaliśmy

Trochę się rozpisałam, ale przecież dawno nic nie pisałam