powiedz, że ściemniasz... przecież aż takim wrednym nie można być
no niestety mozna
![:ico_zly:](./images/smilies/xx_zly.gif)
Twoja tesciowa tez bajkopisarka,najgorzej,ze te typy same sobie cos wymysla,uwierza i potem dzieje im sie straszna krzywda jak nie jest tak jak sobie w tych chorych glowach poukladaly
Koleczko-wszelkiej pomyslnosci z okazji imieninek i udanej imprezy!!!A z tym gnajacym czasem masz 100 % racji,bo ja milam dwie bardzo male siostry a teraz jedna ma 24 lata a druga 26 z hakiem,a pamietam jak dzis jak odprowadzalam je do przedszkola.kiedy one mi urosly?
Syla-to tez mialas przezycia, Boze naprawde te nasze dzieciaki to zywe sreberka i non stop moga cos spsocic.Nikt nie jest w stanie w100 % przypilnowac,zeby takie upadki sie nie zdarzaly.Na pewnio wszystko jest oki,ale rozumiem,ze sie przestraszylas.Ucaluj tego malego rozbojnika i powiedz,ze ma Ci juz takich numerow nie wywijac.
caro-ja najchetniej bym jej nie wybyczyla.ale to ciagle mama mojego meza,a mamy sie nie wybiera i nawet jak jest podla to sie ja kocha-niestety.(tzn kocha ja moj maz-bo ja mam w sobie takiego agresora,ze jak nas odwiedza to w kuchni moje garnki taka lacine musza wysluchac na jej temat,no bo inaczej peklabym ze zlosci albo bym ja zabila)
Na szczescie moja gnebicielka wyjechala daleko na pogrzeb(ona uwielbia takie imprezy
![n :ico_szoking:](./images/smilies/xx_szoking.gif)
)i mamy swiety spokoj.Nie ma co 5 minut telefonu do meza,ze on musi to czy tamto dla nich zrobic.Mamy czas dla siebie,wlasnie nakupilismy troche roslinek do zasadzenia w ogrodku i bedziemy sie bawic w ogrodnikow.Zobaczymy co nam z tego wyjdzie.Zycze Wam milego weekendu.
[ Dodano: 2008-04-19, 13:37 ]
Kurcze jak ja bym chciała,żeby już było lato...
a jak ja! Pamietam ,ze rok temu chodzila z ogromnym brzuchem,bylo goraco i mialam krotki rekaw a teraz moje dziecko ciagle w zimowej kurtce na spacerze bo jest taki przerazliwie zimny wiatr
![:ico_zly:](./images/smilies/xx_zly.gif)