Tak to bardzo dobry pomysł. Ważne jest aby dokładnie sprawdzić wózeczek, fotelik składanie, rozkładanie przed zakupem.Jesli sie bedziecie decydowac na wozek wielofunkcyjny to radziłabym Wam poprosic w sklepie o zamontowanie spacerowki, przejdzcie sie z nim i w takiej wersji i w takiej, czy na pewno Wam bedzie odpowiadał.
Zgadzam się zwłaszcza że dzieciątka szybko wyrastają z ubranek i lepiej je wziąć np. od szwagierki niż kupować. Chyba nigdy nie zdążą się na tyle zniszczyć, żeby nie mogły już służyć innemu maleństwu. Zaoszczędzone tym sposobem pieniądze można przeznaczyć na inne niezbędne rzeczy.DUSIA555, Moja córeczka miała większość rzeczy po swojej starszej kuzynce, ja je posłałam dalej w rodzinkę i teraz do mnie wrócą. Taki przepływ ubranek dla maluchów wydaje mi się normalny.
Miałam FRIDĘ i SOPELKA tez..ale najlepsza tej zwykła, starodawna gumowa gruszka-przynajmniej dla nas.aspirator do nosa Frida jest chyba najlepszy..
Tak, właśnie święta racja.co do koszul - zgadzam sie z Gabi, rozpinane z przodu sie sprawdzaja - jezeli zamierzasz karmic piersia..
Ja nie miałam i nawet nie było takiej potrzeby.ochraniacze do łóżeczka
Też nie miałam, używam zwykłych sportowych.staniki do karmienia
Podobno super sprawa, gdyby nie bardzo duże koszty na które nie mogę sobie pozwolić to też bym kupiła. Jeśli ktoś ma więcej pieniążków to myślę, że warto by kupić.monitor oddechu i elektroniczna niania w jednym
Też polecam.krem na bolace brodawki, ktorego uzywalam nazywa sie MALTAN i byl bardzo dobry..
Też tak sądzę.jeszcze jedno: nie kupuj za duzo pieluszek w rozmiarze 1, bo dziecko bardzo szybko z nich wyrasta... a niektore "duze" noworodki od razu wskakuja w rozmiar 2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość