kamelek no to super, ze masz pomoc meża my praktycznie całe dni i noce nawet sami, ale Jaga w przedszkolu w ciągu tygodnia wiec nie jest źle, dajemy rade. Tym bardziej, że pogoda coraz bardziej wiosenna - będzie jak czas spędzac dzis równe 3h na spcerze byliśmy, Młodą z przedszkola odebraliśmy a Tymek pospał potem w domku jeszcze kolejne 1,5 h więc dotlenił sie chłopak widać
teraz oboje chrapią, ja troszkę domek ogarnę i zaraz do wyrka z pilotem myknę
karmelka wiesz - bo te nasze dzieci niby sie ciesza, niby rozumieją, ale jak fakt staje się rzeczywistością to różnie bywa. Np. Jaga rewelacyjnie przyjęła Tymka, jest nim zachwycona i w ogóle, ale długo jeszcze pytała z ciekawosci "a kiedy Tymka znowu nie bedzie?" jakby nie rozumiała, ze to już na zawsze nasze rodzinne życie się zmieniło
karmelciu wrzucaj nam tu te foty
izuś my to butelkiz jagą nawet nie mieliśmy oakzji użyć za bardzo, tylko avent mieliśmy - bo jak zeszłyśmy z piersi jaga mogła tylko nutramgine pić i zrezygnowała z niego po mieisącu, odstawiajac tym samym jakiekolwiek mleko w wieku 8 m-cy i wtedy zaczęła pic herbatke z niekapka - butla jej sie źle kojarzyła chyba ale dziękuję za podpowiedzi
[ Dodano: 2010-03-11, 08:11 ]
witam kochane porannie
ale piękny dzionek znowu sie szykuje znowu spędzimy go na dworze, oby coraz cieplej się orbiło do tego wyspana jak mopsik jestem nieprzeciętnie dzis meżulek na noc zjeżdża - same pozytywy
to ja jeszcze chatkę poogarniam, pranie rozwieszę ale będe jendym slepkiem zaglądac