dzień dobry
u nas dzisiaj pobudka po 3 i przed 7 i Miluś jeszcze śpi choć pewnie niedługo
Hania już na podwórku do kotków poleciała
mąż ma wolne to pojechał ciąć drzewo do faceta i wróci koło 15
tak się zastanawiam co małej kupić za kasę z chrzcin bo coś by wypadało dziecku kupić i nie wiem co

na razie ciuszków troszkę odkupiłam od znajomej
dzisiaj nie wiem co na obiad zrobić,z chęcią nic bym nie robiła

może sobie i Hani kaszankę usmażę z cebulką a mąż coś później zje
moja mala kluska wazy 5460

i mierzy juz 60 cm
wow duża już jest
ja bylam u gina, wszystko zagojone, dostalam tabletki azalia, nie wiem czy bede je brala, zastanowie sie
mysle nad spirala, gin mowil, ze je poleca, kosztuje prawie 1000 zl, jest na 5 lat
a czemu nie wiesz czy tabletki będziesz używać? spirala faktycznie taniej na te 5 lat wyjdzie tylko też trzeba mieć kasę żeby od razu tyle wyłożyć

ja jakoś ie jestem do niej przekonana
Tosia ma krosteczki na buzi,a ten nasz pediatra madry mowi ze to atopowe i zeby jej elocomem przesmarowac
krosteczki to bardziej mogłyby świadczyć o uczuleniu niż o atopowej skórze chyba
A ja dzis mialam wychodne z przyjaciolka i w sumie pierwszy raz chlopcy tak naprawde zostali sami

ale super dali sobie rade,
fajnie,że miałaś czas dla siebie,a faceci zawsze sobie poradzą jak zostają z dzieckiem
Jestem

wściekła na mojego D-najpierw narobił rabanu w kuchni, potem w garderobie, a wychodząc tak delikatnie zamkną drzwi i króciutko "bawił" się kluczami w zamku, że i ja i Mati się zbudziliśmy-normalnie słoń w składzie chińskiej porcelany.
mieliśmy podobnie,jak A wstawał to wszyscy się budzili

załatwiłam go kilka razy i budziłam jak ja szybko wstałam,zazwyczaj jak miał nocki i się wtedy nie wysypiał to nauczył się ciszej zachowywać rano
Aniu, zdjęcie specjalnie dla Ciebie

-prawa ręka w buzi, lewą kręcę loczki (i wyrywam sobie włoski)

super to wygląda
[ Dodano: 29-06-2011, 09:24 ]
stawiam

za 2 miesiące Milenki