no to rzeczywiście macie młyn w domuDzis musze konkretnie posprzątać , jutro powoli trzeba jakies jedzonko na chrzciny przygotować i c.d. w niedziele wiec weekend raczej pracowity.
o kurdeNie wylal z niego resztki wody, nie wiem czy zapomnial czy co... I ta woda wylala sie na fotelik samochodowy Jasia
Wiesz ja dostalam w prezencie wiec nie wiem dokladnie, ale sama chcialam kupic, i z tego co kojarze ok.200 koron, zalezy od sklepu. Na pewno mozna zamowic w Baby Shop, chyba tez jest w Szwecji??Dominisia, ile kosztuje taka tablica w Norge, bo u nas tez sa bardzo modne i sie nawet zastanawialam, ale nie wiem czy na naszych wozkach da rade to zaczepic
Ciekawe skad ja to znamto jego odwieczne "zaraz",
Wiesz, ciezka sytuacja. Bo komu teraz wierzyc?? Nie wiem co zrobilabym na Twoim miejscu... Obie lekarki, no i ktora sie myli??no i teraz siedze i mysle, ale jakos bardziej ufam obecnej lekarce i mysle ze chyba by nie dala malemu czegos co mogloby mu zaszkodzić
Gratuluje sposobu. A wymyslisz cos dla mamy karmiacej butla?? :)skoro on nie moze zajac sie domem to ja nie bede dawac cycka
A Michasiowi zdarza sie przespac calutka noc?? Jasiu czasami spi 5-6 godzinek, ale to rzadkosc i po tym dlugim spaniu zasypia ale maksymalnie na 3-4. Nie mam na co narzekac. Zasnal mi teraz w lezaczku, nawet go nie rozebralam ze spodni ogrodniczek w ktorych byl w sklepie, ale nie chce go budzic, wstanie pewno na jedzonko ok.23 to wtedy go rozbiore i zmienie pampersa, bow ielki ze hohooby spaly cala noc
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość