Dzięki cioteczki za życzonka
rok temu Maciuś leżał na moich brzuchu, ja próbowałam go karmić, a lekarz szył mi krocze
Majandra i pomyśleć że to już tyle czasu zleciało

a mężuś był wtedy przy tobie czy rodziłaś sama??
Ja to już zapomniałam jak Zuzanka była taka malutka
Hihi ja mówie to samo koleżankom-nowoupieczonym mamuśkom

, bo faktycznie cięzko sboie przypomnieć te czasy

Ciekawe jest to że doskonale pamiętam okres ciąży, łaskotanie w brzuchu, wieczorne kopniaki, a tak cięzko jest sobie przypomnieć malutkiego Olusia
Przez ten urlop to śpi rano z dnia na dzień coraz dłużej.
Rewelka

Ja nie chciałam chwalić Olka przed końcem weekendu ale dziś już mogę

Synuś pozwolił nam się "wybyczyć" przez te 3 dni wolnego

Budził się średnio o 8.30
Kocura obejrzałam Wasze zdjęcia ( a było co oglądać

) naprawdę fajna z Was rodzinka, stwierdzam że Zuzia podobna do tatusia

Ten park z dinozaurami super, nawet mój mąż pytał co to za miejsce jak mignęło mu wasze zdjęcie z dinozaurem. I jeszcze pytanko jak Zuzia zasypia w takiej dziwnej pozycji to ty ją potem kładziesz normalnie czy tak zostawiasz bo Olek też ostatnio lubi tak dziwacznie spać, a mi się wydaje że jemu tak neiwygodnie i kłade go " jak człowieka"

z tym że on niejednokrotnie mi się wtedy budzi
jak kładłam się spać koło 23 to Kacper zaczoł się budzić dosłownie co 5 minut i zasnoł na dobre o 3
Jejku Kicia jak czytam o Twoich nockach to aż mi głupio że ja narzekam ze Olek po całej przespanej nocce budzi się o 6.00

Normalnie dziwie się że ty jeszcze funkcjonujesz, mega podziw dla ciebie kochana, zastanawia mnie to co jest grane że Kacperek tak niespokojnie spi

czyżby zęby tak działały?? A może mu za ciepło, albo za zimno, a próbowałaś mu np dawać mleko tuż przed twoim pójściem spać, może głod go budzi??
zaraz jeszcze cos skrobne tylko wróce do poprzedniej stronki
[ Dodano: 2008-08-17, 21:58 ]
i za bardzo nei wiem co napisać
Aha, pytanko dla chłopczykowych mamusiek , dziś po kąpaniu zauważyłam że Olo ma zaczerwienioną końcówke siusiaka, chyba go to nie boli ale nie wiem czy to jakieś zakażenie czy co?

Przechodziłyście cos takiego? Jutro po pracy musze to jeszcze raz badnąć i sprawdzić czy na pewno go to nie boli.
Eve z tego co pamiętam Szymuś też miał jakieś kłopoty co wtedy stosowałaś??
[ Dodano: 2008-08-17, 22:13 ]
Widze że chyba już spicie, więc i ja uciekam, trzeba się wyspać bo jutro do pracy buuuuuu

, ale byle do środy

-środa wolna
Dobrej nocki wszystkim życze, przede wszystkim
KICI