szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

01 cze 2011, 21:21

cyn inspiration ja myślę że to może upały.Ale obserwuj mała .
Moja podopieczna tez jest straszna chudzinka. Ale w badaniach itp ma dobre wyniki , rozwija się prawidłowo po prostu taka jej uroda.Je dość dużo ale tez czasem zdarzają jej się gorsze dni że je mało co. Najważniejsze by piła dużo tylko nie wiem czy słodkie napoje to takie dobre jest . Moja pije wodę niegazowaną choć sokiem nie pogardzi ale dostaje tylko jeśli już to domowe kompoty.
Dziecko nie pozwoli sie zagłodzić ,jak będzie czuło głód to poprosi o jedzenie.

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 cze 2011, 21:26

zgadzam sie ze szkieletorkiem. Dzeicko sie samo nie zaglodzi...Jesli sie miesci w normie w siatce centylowej i jest zdrowa to kilka dni (zwlaszcza upalow) bez jedzenia to nie koszmar jeszcze. Najwazniejsze zeby duzo pila i nie tylko soczkow ale tez wody.
NIc sie nie martw!

Awatar użytkownika
martaraz

01 cze 2011, 21:40

Hej

Dla wszystkich dzieciaczków :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

cyn_inspiration, nie martw się, moja Hania też od paru dni prawie nie jje , jedyne co robi to dużo pije :ico_sorki: Jak jest bardzo ciepło to i dzieciom się udziela :ico_sorki:

Gabi, gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

01 cze 2011, 21:43

cyn_inspiration, nie martw się, moja Hania też od paru dni prawie nie jje , jedyne co robi to dużo pije Jak jest bardzo ciepło to i dzieciom się udziela
przylaczam sie :) Moja tez o wiele mniej je, jest upal, nam tez apetyt nie dopisuje szczegolnie, wiec... ale za to pije b duzo

tak w ogole to dobry wieczor :)

spoznione, wieczorne calusy dla Waszych Pociech :)

elibell
4000 - letni staruszek

01 cze 2011, 22:04

witam wieczornie.

cyn_inspiration dokładnie nie ma co się przejmować a jak upał u was jeszcze to tym bardziej, mi młoda wczoraj wymiotowała cały dzień, mało co zjadła, dzi tez nie wiele zjadła i sie nie przejmuję, gorączki nie ma, będzie głodna zje wszystko i będzie latać do kuchni co chwila po coś, grunt by piły dzieci dużo, no i ja wychodze z załozenia że krzywdy sobie nie pozwolą zrobić, dają znać jak sa głodne i tak samo jak nie maja apetytu, oczywiscie jeżeli brak apetytu jest długi to trzeba iśc do lekarza
a co do linku Twojego, to się domyślam o jaki filmik chodzi i owszem jestem zbulwersowana takim zachowaniem rodziców, ale z drugiej strony patrząc nie ma zakazu palenia tylko sprzedazy nieletnim i do tego jak widzę matki karmiące cycem i palące czy to jest różnica????chyba niewielka jedynie, ze samo dziecie faji w buzi nie trzyma, wiem, ze nie powinnam się udzielać bo świeta nie byłam, paliłam w pierwszej ciaży, mniej lub bardziej świadoma tego co robię, ale juz nie palę - choć to nie wytłumaczenie, byłam głupia i się do tego potrafię przyznać, a ile kobiet, a moze nawet nie jedna z was paliły i w ciaży i w czasie karmienia i pali nadal ale jak widzi dziecko palące to szokuje/?dlaczego??

u nas fajny dzień, mała wybiegała sie na placu zabaw i mnie wyganiała z tym bebzolem, coraz większym to ja nie mam sił już na bieganie, eh hihihi z mała w tym miesiacu to ja brzucha mało co miałam:)mogłam szaleć a teraz idzie brzuch później ja hihihihi

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 cze 2011, 22:13

cyn - moja kolezanka tu z watku tez sie martwila,ze jej corcia malo latem je,a potem sie opazalo,ze on aduzo pila i to soczkow takich slodkich i kubusiow i pediatra powiedziala,ze raz,ze upaly a dwa te soczki dawaly jej energie i kalorie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Zaczela dwac sama wode i dziecko jadlo troszke wiecej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
martaraz

01 cze 2011, 22:18

ze on aduzo pila i to soczkow takich slodkich i kubusiow
Moja siostra tak poiła synka, same gęste soczki kubusie itp. Nic jej nie jadł, zresztą do tej pory tak mu zostało. Wiele razy jej tłumaczyłam ale ona swoje. Nawet w nocy mu dawała. Skutek jest taki że brak zębów z przodu :ico_sorki: Dopiero od ok 6 m nie pije z butelki i nie ciągnie smoka a w lipcu już 6 lat kończy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 cze 2011, 22:52

a w lipcu już 6 lat kończy :ico_sorki:
- oj to faktycznie troszke przesadzila :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
martaraz

01 cze 2011, 23:05

oj to faktycznie troszke przesadzila :ico_noniewiem:
Nie troszkę tylko strasznie przesadziła.

ania19791
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

02 cze 2011, 08:50

Witam z :ico_kawusia: pochmurno, ponuro i ogólnie do niczego :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”