Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2008, 19:58

to faktycznie dużo

[ Dodano: 2008-02-10, 20:12 ]
Ale dzic tu pusciutko :ico_olaboga:
moja Juleczka właśnie sie kapie dałam jej wczesniej kaszke ale mi ja :587: nie wiemco tak ja wzieło :ico_noniewiem: heheh az tu słysze jak broi w łazience z tata
:-D hihi zmykam do nich bo mi zachlapia cała łazienke

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

10 lut 2008, 21:23

witam wieczorową porą.
Ale frekwencja dziś.............no weekend pełną parą.

Becia ale Mela poszalała z tym spaniem. Ja też nie mogę narzekać, bo Maja spała dziś 2 godzinki i 40 min. Ale obudziła się przed 14 i potem już nie spała. Za to teraz smacznie chrapie.

A mi dzień minął bardzo szybko, po południu przyjechali jeszcze moi rodzice i wieczór nastał..... a jutro do roboty.
Idę dziś szybko spać, bo jakoś się nie wyspałam.

Do jutra. Pa pa

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 lut 2008, 23:38

Tak z wieczorka :-D Jejku zeczywiście przeciągi tu niezłe panują :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_nienie: :ico_nienie:
My byliśmy na roczku u mojej psiółki córeczki,ale było fajowo jeszcze do tego kuzynka i kuzyn naszych przyjaciół tez z dziecmi więc było wesoło(z tym że w Maksa wieku).
Jechaliśmy na 17 wróciliśmy do domu o 21 szybkie mycie dzieciaszków i do spania,tym bardziej że Maks w koncu jutro idzie do przedszkola :523: :526: :527: Jejku 2 miesiące prawie :ico_olaboga: i wiecie co on przed snem mi mówi że:mamusiu czy ja musze iśc do przedszkola ja mówię mu że tak bo dzieci sie stęskinły i ciocie i wogóle...A on mi na to,ze go boli brzuszek :ico_placzek: Jestem pewna że biedak sie stresuje jutrzejszym pójściem do przedszkola za długą miał przerwę i teraz się stresuje!!!
No ale nic nieporadzę musi iść :ico_haha_02: A ja mam zamiar jechać jutro do wielkiego sklepu-pati i maks wszystko dla dzieci i porązgladać się za wóziem :ico_brawa_01: a później podjechać po Maksa do przedszkola :ico_brawa_01:

Becia-wielkie brawiska dla Ami za spanki-a co jej dałaś,że tyle ci spała??? :ico_haha_01:

Urmajo-fajowo tak się spotkac po tylu latach-ale pewnie przez portal nie,bo tak to podejzewam że byłoby to niemożliwe??? U mnie jeszcze nikt na to niewpadł troszke mało jeszcze wiary,ale mój maz miał spotkanie wiary z podstawówki śmiechu było co nie miara :ico_brawa_01: Fajowsko :ico_brawa_01:

Gozdzik-ja tez mam taką zalana łazienkę,ale dzieciaszki to uwielbiają :ico_haha_01:

A GDZIE RESZTA DZIEWCZYN?? :ico_nerwusek: :ico_nerwusek:

[ Dodano: 2008-02-10, 23:11 ]
Oki ja juz wykąpana i śmigam do wyrka bo jutro trzeba wcześniej wstać i wyszykować Maksia do przedszkola :-D
Dobranoc.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lut 2008, 06:38

Witajcie u nas nocka taka soobie Jula cos spac nie mogła najpierw długo nie mogła zasnąć a potem w nocy sie wierciła i spała niespokojnie
a ja zaraz zmykam na dwie godzinki do pracy zobaczymy jak to będzie

[ Dodano: 2008-02-11, 05:42 ]
nana, hihi udanych zakupów ja uwielbiam takie sklepy dla maluszków :ico_brawa_01: no dobra ja pomału sie zbieram

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

11 lut 2008, 08:06

Witajcie z rana

U nas dzisiejsza nocka już dużo spokojniejsza niż poprzednia. Co prawda zapobiegawczo dałam Emi Panadol przed snem. Pospałybyśmy pewnie dłużej ale obudził nas kuponik a raczej jego zapach hihi :-D

Dobra idę się troszkę ogarnąć bo dzisiaj tak jak gozdzik jadę do pracy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
nana

11 lut 2008, 08:59

Hejka :-D
U nas nocka spokojna bez pobudek.Ale Michaś poprzestawiał sobie godziny pobudek juz nie o 8 tylko o 7 :ico_noniewiem: Maksiu wstał o 6 bez żadnych grymasów wyszykowałam go jeszcze się poprzytulalismy i pojechali.A ja skorzystałam z tego,że Michaś jeszcze kimał i też wlazłam do wyrka na pół godz.Teraz juz nocniczek mamy zaliczony i ide robić śniadanko.
JEJKU DZIEWCZYNY CO WY DZISIAJ Z Tą PRACą :ico_szoking:

gozdzik, -to już dziś szłaś do pracy-trzymam kciuki żeby było fajnie i tobie się podobało,ale pewnie ten pierwszy dzień to i tak jest na wyczucie...A to normalnie to od kiedy miałabyś zacząć???
Aga26, ty tez do pracy :ico_szoking: jakiej nic nie mówiłaś(pisałaś)?

Ale szczerze to ja też wracając z tego sklepu dziecięcego po spacerku zamierzam po spacerku wejść do pracy :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2008-02-11, 09:42 ]
Michaś właśnie padł :ico_brawa_01: to ja teraz biorę sie za sprzątanie bo jak sie obudzi to podam mu obiadek i heja w drogę :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

11 lut 2008, 10:47

nana, no do swojej pracy :-D
kiedyś już chyba wspominałam że mamy rodzinną firmę i czasem jak mnie bardzo potrzebują to muszę jechać :-D

Tato po nas ma przyjechać koło 11. Moja mama pójdzie z Emilką na spacer bo to akurat będzie pora jej spania a ja zrobię co mam zrobić :ico_oczko: Może później jeszcze jakieś zakupki jak zdąrzę :ico_oczko:

A popołudniu teściowa ma przyjść na zaległe imieniny :-)

No i jeszcze musz podjechać na aerobik bo mąż obiecał mi że mi kupi karnecik :ico_brawa_01: także od jutra pewnie zacznę łazikować na aerobik :-D

[ Dodano: 2008-02-11, 09:51 ]
A tak wogóle to robicie jakąś niespodziankę swoim mężom na Walentynki czy czekacie aż oni coś zaproponują ??

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

11 lut 2008, 11:46

witam

nocka beeeeeeeee , teraz Ami śpi, potem idziemy na zakupki,jezuuuuuuuu ale mi sie dzis nic nie chce robic tzn .gotowac

aga
a gdzie foty :ico_szoking: objecałaś :ico_nerwusek:

gozdzik miłego dnia

[ Dodano: 2008-02-11, 10:48 ]
ja juz mam niespodzianke na Walentynki : mąż do mnie wczoraj < MATKA -PRZYJEZDZAM NA ŚWIETA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :528: :529: :527: to juz dla mnie nie musi byc nic lepszego :-)

[ Dodano: 2008-02-11, 10:54 ]
gosia jak było w pracy? opowiadaj :-)

Awatar użytkownika
nana

11 lut 2008, 11:58

Co do walwntynek,to mam w planach isc do kina :-) ale mam problem z dziećmi nie mam z kim narazie zostawić :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Bo jakbyśmy poszli to na 20 a to jest pora snu moich dzieci i jak co to musiałabym mieć kogoś w domu u nas! A sama niewiem-jeszcze pomyślę :-)
Gozdzik-opowiadaj jak tam w pracy?
Aga-sorki zapomniałam ze macie rodzinny interes :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

11 lut 2008, 13:21

witajcie po weekendziku
ja dzis z ran smiglam na aerobic Aga zobaczysz jak Ci sie polepszy samopoczucie jak pojdziesz porobic nijap nijap bejsik bejsik :)(bylas keidys znasz te slownictwo???)
bylam jeszcze u gnekolog wydala mi recepte ta tabletki bo mi sie skonczyly a potem na bazarek podjechalam i do domu wlasnie uspilam Macia a sama pije kawke :)
Gozdzik to ta praca w sklepie czy mi sie pomylilo??? napsiz ja ktam :)
Aga milej pracy :) znowu stare smiecie :) na szczescie masz tam gg pamietasz jak gadalysmy jak chodzilysmy w brzuchami :D
Nana milych zakupow :)
co do walentynek to moj maz zabiera mnie gdzies juz w weekend kupil mi piekny bukiet kwiatow pachnie mi w calym domu :) i powiedzial ze to pcozatek wieczoru :) zobaczymy co bedzie :)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”