Murchinson, wow, ale macie z tym porannym wstawaniem, nie zazdroszcze
a moze sprobowalabys na noc na karnisz przewiesic jakas zaslonke, moze by poskutkowalo
my dzis wstalysmy po 8
sprobuj sprobuj, ja u mamy tak robie, bo tez ma rolety mal zaciemniajace - a tez ma pojedynczy karnisz wiec na niego przerzucam fioletowe ciemne przescieradlo i jest ciemnoMy 5.20 czyli tradycyjnie. Może rzeczywiście spróbuję z tą zasłoną tylko muszę pomyśleć jak ją zaczepić bo mam pojedynczy karnisz.
Ale miałam czytania hoho
od razu widać, że Ania wociła!
tym bardziej przy ludziach nie reagowaćja staram się nie reagować, ale jak zdarza się przy ludziach, to sami wiecie
widać,że chłopak się nie nudziłcały brudny, ręce czarne, buzia czarna, spodnie brudne
przykre to [*]Wczoraj mieliśmy mieć gości, taki dobry kolega z żoną mieli nas odwiedzić, ale jak już byli prawie na miejscu kolegi mama dzwoniła, że tacie się coś stało, że się przewrócił i nie ma z nim kontaktu, za 3 godziny dostaliśmy sms , że zmarł [*]. A zdrowy facet, nie chorował, nic się nie zapowiadało! Jakie to nasze życie kruche, dziś jesteśmy, jutro nas nie ma! W sobotę idziemy na pogrzeb!
to skoro ziemia taka super to siej jak najszybciejAniu, mam w planach posiać szpinak, marchewkę i pietruszkę, koperek no i nie wiem co jeszcze zobaczę! Sąsiadka mówiła, że tu bardzo żyzne ziemie są i że na pewno wszystko mi szybko wyrośnie.
Oo sałatę i rzodkiwkę. Rukola rośnie mi w dużej doniczce, jak szalona się rozrastaburaczki,ogóreczki,rzodkiew,sałatę
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości