Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 20:50

Doris,nie dziwie Ci sie ja po takiej akcji kompletnie jestem wybita :ico_noniewiem: wyspij sie chociaz tylko tak wczesnie usniesz?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 20:55

GLIZDUNIA, a jakoś tak wszystko się złożyło na ten mój humor...

czy tak wczesnie usne?? tak :) wiesz jak sie wstaje o 4 to i spac sie chce szybciej

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 21:24

Ech ... ja też mam dość :ico_placzek: Forum jest publiczne więc ja nie piszę wszystkiego ... Wstyd mi ...

Szwagier wrócił do domu pijany, kolejna awantura, krzyki ... Wiktor przestraszony :ico_placzek: Mam dość .... Ja chcę już stąd ucieć :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Popijam piwko i moczę nogi bo mnie boli ta pęknięta pięta :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 21:33

EJ DZIEWCZYNY,GLOWY DO GORY!!!

Doris,co sie jeszcze wydarzylo co?moze pomozemy...

Kamila,no niefajnie,pewnie juz sie dusisz w tym domu co?ale juz niedlugo...nowy rok,nowe zycie!!!bedzie dobrze,zobaczysz...zajmiecie sie soba i tylko soba tutaj i nikt Ci spokoju domowego ogniska zaklucal nie bedzie :ico_nienie: ....jeszcze z tego spokoju i nudow zapragniesz zwrotu akcji :ico_haha_01: ...byle do swiat a to juz niedlugo,pozniej jak juz Twoj D. tu bedzie to bedziesz zyla z dnia na dzien wyczekujac chwili wyjazdu....szwagier to zadna rodzina,tesknic za nim nie musisz....jeszcze troszke!!!

u nas Maya poszla spac,cichutko juz...i kapala sie z ta niebieska mata anty :ico_brawa_01: ...zagadalam ja i dmuchalam jej piana w twarz a A. pod nogami jej mate rozkladal :ico_haha_01: i jakos w koncu usiadla na niej nawet :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 21:37

Daria żebyś wiedziała, żyję tylko myślami o wyjeździe ... Na widok tego #$%^&* :ico_zly: mam odruch wymiotny, wstret i nie wiem, co jeszcze ...

....

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Mayi za przełamanie oporów przed nielubianą matą i dla rodziców za pomysłowość :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 21:40

zdecydowalismy ze zrobimy Mayci pokoik....i zamiast oddac to jej nieuzywane lozeczko to je przerobimy :ico_haha_01: i jak A. uslyszal ze cos przerabiac to od razu zakupil jakas pile czy cos do ciecia drewna :ico_olaboga: ....zgroza....jak on lubi takie sprzety :ico_puknij: ...no i przerobimy moze nawet przemalujemy jak trzeba bedzie....i szukam dodatkow...najlepiej takich za darmo bo budzet tegoroczny nieprzewiduje takich wydatkow :-D ....chce taka drewniana skrzynie ale taka co by pasowala to po 130f minimum :ico_puknij: ...odpada....musze cos wymyslic.... :ico_noniewiem: i jakis kolor przewodni znalezc .... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 21:43

Daria, świetny pomysł :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mi też się marzy pokoik dla Wiktora :ico_oczko: A kolor przewodni powiadasz, może twój ulubiony ? Zielony :ico_oczko: Albo ... paseczki :ico_oczko: Choć pewnie pomyślisz też o różu :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 21:46

i juz tak kombinuje ze jakby wykorzystac regal ktory sie przemaluje na eci lub bialo,do srodka kosze wiklinowe wsune z zielonymi dodatkami....i lozeczko na jasno obmalowac ,jakies zaslonki dokupic i finito w sumie bo wiecej sie nie zmiesci :ico_haha_01:

Kamila,ach biedna jestes tam sama bo to jeszcze u tesciow a nie u siebie nie?a ten szwagier to taki samotny czy ma kogos?Twoj D. pewnie tez ma juz tego dosc co?

[ Dodano: 2008-10-28, 20:49 ]
szkoda ze sciany zostana takie jakie sa czyli magnoliowe :ico_haha_01: no ale za to wszystko do nich pasuje :ico_oczko: ...i dobrze zgadlas-mysle o zielonym :ico_noniewiem: albo czerwonym albo o polaczeniu tych dwoch kolorkow :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 21:49

Daria no co ty, on jest stary kawaler ... on ma - alkohol i kumpli .... D. oczywiście, że ma dość, dziś przy tej awanturze doszło do przepychanek między nimi ...... :ico_olaboga:

Kolor czerwony
Jest najbardziej ogrzewający, pobudzający i energetyzujący. Kolor ten "ogrzewa" krew w tętnicach, ożywia ją i przyspiesza krążenie jednocześnie podnosząc temperaturę ciała. Inna dziwna właściwość koloru czerwonego to działanie zabliźniające i przyspieszające gojenie ran. Nie bez znaczenia są w takich przypadkach własności aseptyczne koloru. Działając na sferę psychiczną kolor czerwony wzmacnia wolę i odwagę, pomaga pokonać poczucie bezsiły w obliczu trudności, pomaga pokonać człowiekowi depresję i melancholię.
Kolor czerwony to kolor najbardziej pobudzający i uważany za barwę miłości.

Kolor zielony
Silnie działa na psychikę, ośrodki nerwowe i powoduje wzmożenie koncentracji, ułatwiając percepcję zmysłom. Jest najbardziej neutralnym kolorem - kolorem przyrody, uspokajającym, wprowadzającym harmonię do umysłu i ciała. Doskonale reguluje ciśnienie krwi. Terapia nim stosowana jest w przypadku migren, grypy, wrzodów żołądka i chorób nowotworowych. Kolor zielony przywraca równowagę, odpręża, uspokaja. Kolor zielony jest idealny na skołatane nerwy, przywraca spokój i harmonię.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 21:54

Kamila,no wspolczuje,taki wrzodzik na pupie ten szwagier chyba :ico_noniewiem: ....za jakies 4 miesiace juz bedziesz robic mu "papa"...ach jeszcze pewnie bedzie chcial do Was przyleciec :ico_oczko: ...nie no faktycznie ten wyjazd to dla Was szansa wyrwania sie ...skorzystajcie jak sie da...w sumie wiele nie tracicie a duzo mozecie zyskac...chociazby spokoj i taka niezaleznosc!

[ Dodano: 2008-10-28, 20:55 ]
dzieki,dla Mayci to zielen zielen i jeszcze raz zielen :ico_haha_01: :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”