Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

02 cze 2011, 16:59

askra, trzymam kciuki!

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 cze 2011, 18:36

spadlamznieba, a dziękuję bardzo :) a to za mój poród już? jeszcze spokojnie pięć dni :-D

Awatar użytkownika
spadlamznieba

02 cze 2011, 21:24

a to za mój poród już? jeszcze spokojnie pięć dni

Mala stęka... jest juz po kapieli i flacha tez byla... znow musze Ja lulac na rekach.... przy kazdej drzemce to robie w ciagu dnaia (chyba ze jestesmy na spacerze) no i przed snem :( chcialabym zeby sama zasypiala :(

juz Ja lulalam a jak usnela na rekach i Ja odlozylam to sie przebudzila a mnie krew zalala w srodku bo robi tak za kazdym razem praktycznie :( wczesniej zasypiala sama, teraz sie domaga noszenia.. moze robie cos nie tak? :ico_spanko:

elibell
4000 - letni staruszek

02 cze 2011, 21:52

spadlamznieba, pokazałaś, że możesz nosić to teraz wymusza i niestety tak będzie, nasze szkraby szybko przyzwyczajają sie do takich wygód.

Awatar użytkownika
spadlamznieba

02 cze 2011, 22:07

pokazałaś, że możesz nosić to teraz wymusza i niestety tak będzie, nasze szkraby szybko przyzwyczajają sie do takich wygód.
ciekawe kiedy Ona sie tego oduczy? tzn pewnei sama nie bedzie chciala, bo do dobrego kazdy sie szybko przyzwyczaja... no ale nie wyobrazam sobie lulac na rekach z pelucia i smokiem roczne dziecko.... :ico_noniewiem: co ja mam robic? kontynuowac? kiedy przestac? miala ktoras z Was tak? :ico_puknij: no i sprawdzilo sie... jestem za dobra dla meza i za dobra dla Malej ;) oboje mnie wykorzystuja na maksa, a wieczorem nie odrozniam widelca od lyzki ;)

Awatar użytkownika
martaraz

02 cze 2011, 22:11

spadlamznieba, sama sie tego nie oduczy, będziesz musiała ty jej w tym pomóc. Lepiej wcześniej niż później. Starszą też tak nauczyłam i znam ten ból, a potem z nią wojowałam, ale udało się. Hani wcale nie bujałam i ona sama bez problemu zasypia.

askra, no ja też będę kciuki trzymała :-D

Awatar użytkownika
spadlamznieba

02 cze 2011, 22:16

sama sie tego nie oduczy, będziesz musiała ty jej w tym pomóc. Lepiej wcześniej niż później. Starszą też tak nauczyłam i znam ten ból, a potem z nią wojowałam, ale udało się. Hani wcale nie bujałam i ona sama bez problemu zasypia.
no przeraza mnie to ze tak bedzie. pewnie pare dni bedzie w awanturze. myslisz ze lepiej teraz niz pozniej? ona sie na smierc zaplacze, tak we mnie wpatrzona... :(

[ Dodano: 02-06-2011, 22:18 ]
znam ten ból
wyszlam z zalozenia ze takie malenstwo potrzebuje czulosci i bliskosci, ciepla mamy zeby zasnac... oj nie wiem jak tobedzie. ale uciazliwe to jest okropnie. powinno lulac sie dzidzie jak np przebudzila sie z placzem, nie moze zasnac bo cos dolega, itd.. a nie za kazdym razem. tak mi sie wydaje... ale Malej tego nie wytlumacze :) :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 cze 2011, 22:26

co ja mam robic? kontynuowac?
- no nie bardzo,my tak synka nosilismy co wieczor,potem zrobilismy twarda szkole super niani,czyli dostawal buzi,tulonko,butla do raczek,pieluszka do policzka i smoczek na podusi i wychodzilismy,wrzeszczal to ktos wchodzil,zostawal kilka minut,calowal,dawal smoka i wychodzil i tak kilka razy i zostawajac w pokoju coraz krocej,po kilku dniach widzial,ze placz nic nie da,nikt go na rece nie wzial,przetestowal,ze na kazde wycie ktos przybiegal do niego,wiec czul sie spokojny i zaczal sam spac :-D

[ Dodano: 02-06-2011, 22:26 ]
ale Malej tego nie wytlumacze :) :ico_oczko:
- hihihi,no jeszcze chyba nie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martaraz

02 cze 2011, 22:30

spadlamznieba, to że nie buja się dziecka na dobranoc to nie znaczy że ma mało czułości i bliskości. Trzeba mądrze chować dzieci. Hania też strasznie we mnie wpatrzona bo całymi dniami praktycznie tylko ze mną przebywa :-)

A tak dziś na spacerku zasnęła :-D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

[ Dodano: 02-06-2011, 22:32 ]
iw_rybka, ja też tak robiłam. Buziak na dobranoc pa pa. Zanim zaczęła sama zasypiać trochę minęło, ale dzięki temu jak miała 2 latka to juz sama u siebie w pokoiku spała :-)

elibell
4000 - letni staruszek

02 cze 2011, 22:33

martaraz, ale fotka, chyba sie Hania porządnie umęczyła spacerkiem, że w takiej pozycji zasneła, hihihihi

Wróć do „Pozostałe”