Witajcie robaczki,
Na początku zaciskam kciuki za Asię i Antosia
Kurde ciekawe co tam Mggi chyba jednak się posypała dziewczyna, bo tak to by już coś nam tu skrobnęła, że jeszcze się turla cycuś....
Ja dziś spałam jak dziecko, obudziłam sie tylko raz 4.18 a potem o 7, to jak dla mnie to rewelacja
dziś miałam 4 skurcze jak do tej pory, ale do takich co 5-6 min. jeszcze mi daleko....
kurde wczoraj tyle się nałaziliśmy i w ogóle a ja nic, Piotrek się śmieje że maminsynka se chowam i nie chcę go wypuścic...
Słoneczko córcia jest cudna, a to zdjęcie stópki - taka malusia jest!!
i zgadzam się z dziewczynami Oliwcia do Ciebie podobno i niech se inni gadają co chcą, my i tak swoje wiemy, zresztą jeszcze się może 3 razy mienic
ehh kiedy ja swojego będę tak obfotografowywać
zmykam po polku połazić i poasystować mamie i Piotrkowi w pracach w szklarni i koło domu, a co może się coś ruszy. Mój Piotrek ma dziś tez wolne, fajnie bo powiem Wam, że mimo iz miałabym go po drodze do szpitala zabrac to jakoś tak psychicznie lepiej, że jednak jest tu przy mnie/przy nas, tylko niech się ten mój mały chłopinka we mnie zmobilizuje i zacznie wychodzic...
Buziaki dla Was i Waszych brzuszków, może to już ostatnie chile z nimi (oby - czego robię i Wam życzę
)
[ Dodano: 2008-04-11, 13:18 ]
AgaSza, trzymaj się bidulko i oszczędzaj skoro położna mówi, że powinnaś...
Trzymam kciuki za Ciebie i Joasię, aby się Wam szybko wszystko pogoiło