witajcie dziewczyny
no ja po wczorajszej wizycie bardzo dobrze..bedzie corcia, wargi sromowe dokladnie widoczne

mozg rozwija sie prawidlowo, dwie pelne polkule, serducho bijace prawidlowo, zoladek caly niczym nie zlepiony (jakies tam medyczne frazesy lekarz uzywal, dla mnie najwazniejsze ze dzidzia polyka wody plodowe i ona laduja w zoladeczku) i pecherz moczowy, ktorym je wydala - caly i prawidlowo funcjonujacy..dwie nozki, dwie raczki, kregoslup caly, mam zdjecia 3D, ale maz musi mi odpalic skaner, to wtedy sie wam pochwale...a juz dzidzia otwiera buzke, m-c temu jeszcze byla zrosnieta i juz bardziej oczka i nosek sa wyrzezbione
ruchy juz czuje teraz coraz bardziej dokladnie, ale ja mam juz 20 tydz i 5 dni, wiec powinny byc odczuwalne coraz bardziej, tym bardziej ze dzidzia juz reaguje na gesty np dotykanie brzusia i glosy, wiec tatus tez moze juz zagadywac zeby rozrozniala glosy
no i mam L4 do 11.03, potem jak bede chciala moge sobie przedluzyc..ale mysle ze wroce normalnie jeszcze do pracy, a w kwietniu moze znow na tydz czy dwa pojde
zirafka agentka z ciebie, ze jeszcze nikt sie nie domysla
u mnie juz brzuch widoczny dosc konkretnie, nabralam od poczatku juz 5 kg, wiec nie da sie tego ukryc, choc mi idzie tylko w brzuch, no i piersi z leksza bardziej spuchniete
tosia super ze juz jestescie w domu i ze sprawy w pracy juz sie same zalatwiaja i mozesz miec spokojna glowe
ja sama nie wiem co bedzie z moja praca jak wroce po macierzynskim, boje sie troche ze ta, ktora wezma na zastepstwo potem bedzie chciala zostac

bo na razie kombinuja czy wziac kogos z zakladu od nas na ten czas na moje miejsce, czy kogos z UP

mam tylko nadzieje ze mnie nie zwolnia, bo z dwojgiem dzieci a jedna wyplata to bedzie z nami krucho

nawet nie mysle