ten darmowy aerobik jest tam gdzie ja mieszkałam kiedyś blisko Żor właśnie jakies 6 km moja kolezanka prowadzi taką świetlice dla dzieci z Miejskiego Ośrodka Kultury i oni to finansują są tez właśnie zajęcia dla mam.. czyli ten pilates i aerobik i to jet za darmo bo MOK za to płaci więc jesli byc chciała to możemy się zgadac tylko ja musze poczekac aż mój S. zacznie chodzic na rano do roboty bo czasami go nie ma cały dzien a nie mam z kim dzieci zostawic.... bo moja mama wyjechała do Holandii , mój tata czasami fochy strzela więc na niego nie bardzo moge liczyc, a z tesciowa wogóle nie gadam

a męzu na rano chyba dopiero w czerwcu bedzie chodził

gdyby nie to ze nie mam z kim dzieci zostawic to ja bym się ani nie zastanawiała tylko już dawno bym chodziła no ale musze na siebie liczyc i tak to wygląda bez dwuch ogonów nigdzie się ruszyc nie mogę
[ Dodano: 14-05-2011, 21:22 ]
jakby chciala to mozesz dojechac do radostowic do mnie a potem moim autem jechac ze mna do bielska na silownie.
bardzo Ci dziękuję za propozycję ale do puki moja mama do Polski nie wróci na stałe nie mam na kogo liczyc żeby dzieci u kogoś zostawic a z dwojgiem dzieci "na plecach" co to za cwiczenia będą???