Agus cieszę się, ze metoda moja podziałała
na mojego też działa
A co do Twojego pytania, to ja też mam to samo, nie umiem zostawić małego z nikim. Nawet jak mąż pójdzie z nim na spacer to nawet się przespać nie mogę i czekam aż wrócą, bo tęsknie za nim. Raz go z mamą zostawiłam na dwie godzinki to normalnie cieszyłam się jak dziecko, że wracam do domu
Gosia A może masz rację z tym przekręcaniem. Ale Alanek zazwyczaj śpi na prawej stronie, więc dlaczego nie chce jeść na prawej stronie z prawej piersi
. Dziś np musiałam go dwa razy zmusić do jedzenia, bo się kręcił kombinował, płakał, aż mu wepchałam na siłę i przytrzymałam i dopiero zjadł jak człowiek. Nie mam sumienia mu tak robić... jestem za miękka na niego i będę mu ulegać
[ Dodano: 13-10-2011, 11:07 ]
Hej wszystkim! Jeszcze tu nikogo nie było?!
Moje dziecko ostatnio przesypia prawie całe nocki. Wstaje o 5-6 jak tatuś wstaje, zje i dalej śpi
. A moje cycki są nad ranem tak twarde, że ja już spać nie mogę i się budzę od godziny 3-4 co jakiś czas i sprawdzam czy na pewno mały śpi, bo spać ciężko, jak cycki bolą i cieknie z nich
[ Dodano: 13-10-2011, 11:11 ]
A mam pytanie: czy dużo macie ubranek dla swoich maluchów na okres 6-9 i 9-12miesięcy? Bo ja myślałam, że mam mało, ale dziś przeglądałam to mam tego strasznie dużo a ja głupia jeszcze dokupowałam
. Mam nadzieję, że jak będzie starszy to nie będzie tak szybko rósł i uda mi się wszystko mu nałożyć, bo na okres 0-3 to połowy nie nałożyłam tak szybko wyrósł, a teraz mi nosi na rozmiary 3-6 i też zauważyłam, że szybko rośnie, więc nakładam tylko te ładniejsze, a jak już wszystkie brudne to te, które mi się mniej podobają