witajcie
ja ost jakas taka senna jestem,a w pracy staram sie nie przemeczac a mimo to po niej czuje juz sie tak jabym caly dzien w kamieniolomach robila
po za tym noce sa kiepskie,zle mi sie spi,tak jakos w kroczu ciagnie i ogolnie nie moge sobie od ponad tyg znalezc tak miejsca by miec wygodnie ehhh
Madziu dziekuje ci skarbie za numer telefonu,jestes kochana :ico_buziaczki_big:
jutro chybaq zadzwonie i sie podpytam,bo ciezko mi ,nam i to bardzo-za dom placimy 1300 euro a ja przynioste tygodniowo ok 380 euro a gdzie rachunki,zycie no i terazniejsze wydatki na maluszka
jutro moj M ma rozmowe w sprawie pracy,oby cos w koncu ruszylo bo kiepsko jest i to bardzo
jakis pech nad nami ciazy kurcze
modle sie co noc i za kazdym razem jak jestem w kosciele,ale jakos nic ,dalej klody pod nogami a wiatr w oczy piachem pruszy
Mikusia to super ,ze tak fajnie bylo,idz zobacz najwyzej powiedza,ze nie mozesz,bo juz w tym tyg bylas-ale kto nie probuje ten nie ma
co do ciazy to powiedz mi,bo z tego co piszesz to bardzo bys pragnela drugiego dziecka,ale wyczuwam,ze twoj M. nie jest za??
nie bierz lekow,bedzie lepiej zajsc nawet jesli to mialoby nastapic w przyszlosci a do tej pory kochajcie sie i tylko uwazajcie by nie skonczyl w tobie a jesli wyjdzie malenstwo mimo to tzn bedzie,ze tak Bog chcial
[ Dodano: 2008-04-09, 22:11 ]
hej
dzwonilam
Madziu do tej prawniczki i ona jest teraz w Polsce,ale powiedziala,ze jak wroci po niedzieli to moge do niej zadzwonic i sie umowic,bo ona nie udziela konsultacji przez telefon i ze musi klienta widziec-pewnie chce kasiorke,ciekawi mnie ile za to moze krzyknac
a tak w ogole to sie zastanawiam,co bedzie jak moj M pojdzie za tydz do pracy,przeciez nikt wstecz nam nie odda pieniazkow a za nim sie podniesiemy z dlugow to potrwa hmm...
ale to chore i mnie doslownie doluje
[ Dodano: 2008-04-09, 22:52 ]
[ Dodano: 2008-04-09, 22:52 ]