Dzien dobry u nas piekna pogoda i mamy swieto zjednoczenia Niemiec wiec maz jest w domku i wlasnie siedzi na kompie i gra sobie w swoja gre a ja siedze na swoim kompie

Malutka NIcole nareszcie po wielu probach zasnela.. oh czasami mam problemy ja uspac musze byc stanowcza i mala wie ze niema szans i wtedy usypia ale czasami tez sama chce spac .. no najwazniejsze jest ze spi
Jakas zmeczona sie czuje bo dzisiaj w nocy to musialam wstawac do malej jakos kolo 4 00 bo sie Nicole zachcialo poprzytulac z mama i znowu pozniej usnela ale juz o 7 20 byla na nogach i nie dala niestety troche dluzej pospac

Oh juz skoncze narzekac jest wszystko ok,moja fasolka albo groszek ladnie sie rusza i kopnie mnie tez ale delikatnie

a ja chce tak mocno zeby mnie juz kopalo

Chyba jeszcze musze poczekac
Diem dziekuje za milusi komplemencik to zdjecie w awatorku jest swieze dzisiaj je zrobilam sobie sama mala na kolanach i aparatem cyk

Fajny mialas sen,moze niedlugo okaze sie ten sen rzeczywistoscia

Powodzenia ..Ja czasami tez mam takie dni ze wydaje mi sie ze w kolko to samo robie tak monotonnie a jednak kazdy dzien cos innego przynosi
Iwonka dokladnie zdrowka dla Piotrusia i dla ciebie
A my dzisiaj jak sie mala Nicole obudzi idziemy sobie na festyn bo jest niedalko w naszej miejscowosci i ciekawe jak bedzie

No a teraz odpoczynek

bo mi sie nalezy hehe