Hejka !
YoannaZdownka dla Ninulki

Co do zjeżdzalni to Wiwi tez juz bachla tak bo ona tak w ogole to czesto gesto zjezdza na brzuchu ale to nic ostatnio zaczela tak robic ze staje na gorze zjezdzalni po czym skacze na tylek i w locie zjezdza a jak wpada do baseny jak baba to sie cieszy

Glupol maly

Ja jestem posrana ze ona sobie w koncu kark skreci Co to w tych lebkach malych sie wytworzy zeby takie kombinacje robic
No sanki nie pasuje jej bo jakos nie umie sie utrzymac a jak zaliczyla glebe z sanek twarza w snieg tak juz nawet na nie nie wsiadla
mmarta81, Kochaniutka Ja tam obstawiam ze jednak kobieta siedzi pod serduszkiem chociaz jesli ty chcesz to bedee mocno trzymac za menka Ale nie wazne kto tam jest wazne zeby cale zdrowe na swiat przyszlo
buuuu mi jakos tak dzisija nijak

masz torcika na pocieszenie
Wiwi wczoraj poszla spac przed 21 normalnie szok raz sie przebudzila ale doslownie na sekunde poglaskalam ja i spala dalej obudzila sie o 6 na cyca i usnela dalej przed 9 wstala

No i na tym by sie ten cud zakonczyl bo dzis wlasnie nie dawno odplynela
a z rana jedziemy na zakupy bo w sobote A ma urodziny tzn dokladnie jutro a wsobote bedzie impra znow czeka mnie mega szykowanie
a wcale mi sie nie chce
mmarta81, A co do chusty to ja jak bym miala miec dzidziola to na 100 bym chustowala bo naprawde uwazam to za wspaniala rzecz i poznalam opinie wielu osob i tak jest z tym wygody to zadne nosiki itp pierdoly nie daja takiego komfortu dziecku i mamie Nawet jesli chodzi o kregoslup ja to zaluje ze nie bylo
Margaritaciebie kochana z tym super pomyslem na uszycie tego bo powiem ze dla mnie za drogi interes byl z kupieniem i dla tego tez nie zakupilam tego a czykolwiek tez jeszcze nie bylam tak bardzo o tym przekonana bo dzis na pewno nawet bym sie szarpnela z kasa i kupla bym