hej. bardzo dziękuję za komplementy

jest mi bardzo miło
mój mały dziś coś wieczorem marudził. postanowiłam zmienić mu mleko, bo po nanie robił zieloną kupę, więc za pozwoleniem pediatry zakupiłam dziś bebilon. I bardzo żałuję, bo mały nie chce tego pić. to smakuje prawie jak nutramigen, tyle, że posłodzony, nan w porównaniu z tym to rarytas, a oba hipoalergiczne. no i darmo wydałam 30 zł
tabogucka, mnie też by ta koleżanka wkurzyła, gdybym coś takiego usłyszała. mój mąż moja sprawa jak go trzymam. a ona chyba dzieci nie ma co???
co do mamy, no cóż konflikt pokoleń, ale wykorzystaj chwilę na odpoczynek póki jeszcze jest u was. Ja zawsze jak jeżdżę do rodziców to staram się wykorzystać jak najwięcej dnia dla siebie tylko a mamie powierzam dzieci. Ona nie narzeka i ja nie. Ty też z tego skorzystaj, mama nacieszy się wnukiem a ty odpoczynkiem
Inuno, gratuluję zakupu mieszkania i zazdroszczę
szybko wam poszło

ja szczepiłam 5 w 1 na pneumokoki też zamierzam,choć Ola miała silną reakcję poszczepienną po tym, ale nie oznacza, że i Mat będzie miał. ale poczekam aż zmaleje ilość dawek
Dobrusiu, ja Ciebie rozumiem, nic na siłę, jeśli macie oboje się męczyć to pewnie, ze trzeba butlę. A te nowoczesne mleka są bardzo dobre, mają wszystko co dziecku potrzeba. Ja Olę karmiłam tylko 2 tygodnie,mnie mama wychowała na mlek w niebieskiej torbie, którego smak pamiętam do dziś, jak byłam starsza to wyjadałam ten proszek palcami, pyszne to było
Natomiast ja się uwzięłam i walczę nadal o mleko. Zakupiłam nawet nowy laktator. wlewam w siebie mleko i herbatki mlekopędne i walczę. Jeśli mi się nie powiedzie będzie mi bardzo smutno
NowaSejana ja też zawsze jak idę na spacer to z dziećmi nigdy sama

A M jeszcze nigdy nie był na spacerze z dziećmi beze mnie
patrycjaaa, A ty mieszkasz w bloku czy domu??teściowa czasem się przydaje

przyda ci się na pewno jak będziesz mieć dwójkę dzieci
aga216
wszystkiego najlepszego mamusie