Przez ostatnie 2 dni probowalam tu wejsc i nie moglam
Malgorzatka na przeziebiony pecherz dobra jest zurawina- sok,tabletki,herbatki- ja sie tak leczylam,bo jak bylam w ciazy na poczatku to wlasnie dosyc czesto czulam dyskomfort jak chodzilam do toalety na siusiu i wlasnie doradzono mi zurawine,mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie,
Monika,Donatka u nas zeby tez tak samo,juz od tak dawna je widac,dwie dolne jedynki,a nieumia sie przebic
a slina leje sie litrami i wszystko co pod reka znajduje sie w buzi,a jak rano wstanie to trze dziaselkami o porecz w lozeczku
tak mi go szkoda...
Monika super zdjecia bobaskow,dokladnie w takim wieku widac roznice bo potem ona sie zatrze,Rasperek ma kolezanke mlodsza o 5tygodni i tez roznice widac,
Donatka zdrowka dla Szymka,
A u nas dzien za dniem biegnie b szybko,tatus czasem synka nawet nie widzi bo wraca juz po 20 a maly czasem pada wczesniej,tylko piatek i sobota,ale dwa dni szybko mijaja i maly sie nie moze nacieszyc tatusiem
Przez ostatnie 2 noce Rasperkowi nosek zatkalo,obudzil sie nad ranem bo nie mogl oddychac,dopiero sol fiz mu pomogla,niewiem czemu bo staram sie zakrywac wozek folia,jak b wieje wiatr,wiec raczej go nie przewialo, a i kontaktu z chorym tez nie mial,wiec mam nadzieje ze to tylko przejsciowe i nic z tego sie nie rozwinie,tak bawi sie i jest zadowolony,
Maly zdobyla nowe zdolnosci,powoli zaczyna sie puszczac przedmiotow,ale jak sie zorjentuje ze sie nie trzyma to leci na pupcie
wczoraj przebieral zabawki w pudelko, wyjmowal przygladal sie i wyrzucal na dywan,a niektore spowrotem do pudla
niewiem czego szukal...
a jego tacne robia sie jeszcze ciekawsze,bo teraz do raczek dochodza jeszcze nozki tak slodko sobie dryga
To chyba by bylo na tyle,
Misia
dla Milenki za pol roczku,
Viomil a co u Ciebie,juz dawno Cie tu nie bylo?! u Was za chwile roczek!
Spokojnego popoludnia